Klanen ber VIF-direktør ta pause

Trist hvis Siem slutter.

(Dagbladet.no): Kjetil Siem vurderer å gi seg i Vålerenga etter fire år som direktør i osloklubben.

Supporterne i Klanen bønnfaller VIF-direktøren om å fortsette.

- Det har vært en revolusjon i Vålerenga de siste årene, og den står Siem for, sier Klanen-talsmann Gjermund Nortug til Dagbladet.no.

Klanen jobber tett med VIF-direktøren, og Nortug var kjent med at Siem tvilte på framtida før han leste Dagbladet-oppslaget i dag.

- Ser du på Idretts-Norge så finnes det ikke en mer krevende jobb enn den Siem har. Han brenner nok lyset i begge ender. Vi har visst at han er sliten, sier Nortug som kommer med følgende anbefaling til den tidligere journalisten.

- Vi anbefaler at han tar en liten pause, for så å komme tilbake.

Klanen gir Siem et glitrende skussmål for årene i VIF.

- Ingen er større enn klubben, den er viktigst. Men det er veldig trist hvis Siem gir seg, sier Nortug.

NESTE NEDRYKK: Så rørte var Kjetil Siem og Kjetil Rekdal da eliteserieplassen ble sikret mot Sandefjord i 2003. To år senere vant klubben seriegull. Foto: Scanpix
NESTE NEDRYKK: Så rørte var Kjetil Siem og Kjetil Rekdal da eliteserieplassen ble sikret mot Sandefjord i 2003. To år senere vant klubben seriegull. Foto: Scanpix Vis mer

Klanen har ingen anbefalinger om hvem som kan fylle hullet Siem eventuelt etterlater seg på Valle.

- Vi er avhengig av en god og tett dialog med klubben. Det har skjedd via Siem, og det blir en voldsom læringsprosess for en ny direktør, sier han.

KLANEN FIKSET SPILLER: I 2003 stilte Klanen og Gjermund Nortug (t.v) opp da Siem og VIF trenkte kontanter til nye spillere.