Klanen feiret scoring så gjerdet kollapset

Ikke meldt om personskader i bortesvingen på Marienlyst.

(Dagbladet): I den pågående tippeligakampen mellom Strømsgodset og Vålerenga oppsto det kaotiske tilstander da Kristofer Hæstad sendte bortelaget opp i 2-1 ledelse ti minutter før pause.

Et gjerde ga nemlig etter i trengselen da Klanen feiret målet.

- Det var trengsel mot et gjerde, som brøt sammen. Vi har fått melding om at det var en dame som havnet i klem, men etter å ha blitt undersøkt, er hun tilsynelatende uskadd og fortsetter å se kampen i annen omgang, sier operasjonsleder Håkon Grøttland ved Nedre Buskerud politidistrikt til Dagbladet.

Han opplyser at politiet fikk assistanse fra brannvesenet for å skjære bort det ødelagte gjerdet som var i veien.

Det har kommet rikelig med Vålerenga-tilhengere fra Oslo og borteseksjonen på Marienlyst er tilsynelatende fullsatt, men operasjonsleder kan ikke si om det har blitt sluppet inn for mange mennesker på ståtribunen.

- Det vet ikke noe om, sier Grøttland, som heller ikke ønsker å gi noen vurdering av hvordan politiet ser på en slik episode på et så tidlig tidspunkt.

I tillegg til gjerdet som falt sammen, har en Vålerenga-supporter blitt pågrepet for skadeverk på en bil. I tillegg kan politiet fortelle om småknuffing på tribunen, men understreker at de har full kontroll på situasjonen.

Kampen endte til slutt med 3-2 seier til Strømsgodset etter at tidligere VIF-spiller Lars Iver Strand ble matchvinner på overtid.