Klanen fnyser av Vålerengas Justin Bieber-stunt

- Dette er bare stakkarslig.

IKKE BELIEBERS: Vålerenga-supporterne liker dårlig at enda en popstjerne skal brukes til å få folk til å komme på Vålerengas fotballkamper. I juni var det pauseunderholdning med Alexandra Joner og Viqueens under det såkalte Rimi Bowl.
Foto: Audun Braastad / NTB scanpix
IKKE BELIEBERS: Vålerenga-supporterne liker dårlig at enda en popstjerne skal brukes til å få folk til å komme på Vålerengas fotballkamper. I juni var det pauseunderholdning med Alexandra Joner og Viqueens under det såkalte Rimi Bowl. Foto: Audun Braastad / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Det vakte misnøye blant store deler av Vålerenga-supporterne da klubben prøvde å fylle tribunene til kampen mot Stabæk med det såkalte «Rimi Bowl» tidligere i sommer.

Nå gjør et nytt VIF-stunt at Klanen rister på hodet.

Før mandagens kamp mot Brann lover nemlig klubben sjansen til å vinne Justin Bieber-billetter til alle som er tilstede på Ullevaal Stadion. Rimi deler ut 20 billetter, og det skal lokke flere til kampen.

Den uavhengige supportersida VPN har i dag publisert et åpent, kritisk brev til markedsavdelingen i VIF, og på forumet lufter fansen allerede sin misnøye med stuntet.

Klanens talsmann Christian Kjellsen blir mest oppgitt.

- Jeg orker ikke å hisse meg opp lenger, men jeg syns det er veldig trist. Det er en sykdom i norsk fotball at man stoler så lite på eget produkt at man skal pakke det inn i tullball. Det er helt meningsløst, sier han til Dagbladet.

- Norsk Toppfotball skal være 90 minutter med fotball, og så en pølse i pausen. Man undergraver det man egentlig driver med. Du er ikke med i trekningen av en pakke grillpølser når du går i teateret for å se Vildanden, sammenlikner Kjellsen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer