Klanen krever ny trener

Klanen krever at Tjærnås må gå og at overbetalte spillere må blø for Vålerenga. - Grensa er nådd for hva vi tåler, sier Klanens talsmann Kjell Grønningen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Klubben viser klare sykdomstegn. Diagnosen er dårlig fotball. Resepten er forandringer, sier Grønningen.

Han understreker at synspunktene ikke nødvendigvis er hans egne, men slik han oppfatter dem blant Klanens medlemmer.

Diagnose: - Midtbanen er for svak defensivt. Forsvaret blir usikkert og de stoler ikke på Tore Krogstad i mål.

Resept: - Lars Tjærnås må bli flinkere til å omrokkere under kamp. Han må bytte ut 4-3-3 og gå over til 4-5-1 og slutte å tro at laget kan styre kampene. Det gjelder å innse at vi er er bånnlag. Vålerenga må spille møkkafotball, for nå er det poengene som teller. Og Ivar Rønningen må få sjansen mellom stengene.

Diagnose: - Spillerne er for snille.

Resept: - Vi trenger ingen fair play-pris. Gutta må tore å få noen gule og røde kort. Nå må de gå til med knottene først og blø for Vålerenga.

Diagnose: - Ingen har selvtillit.

Resept: - Spillerne trenger psykolog. Lars Tjærnås har sikkert prøvd, men greier ikke motivere og få det beste ut av mannskapet. Da må han få profesjonell hjelp.

Diagnose: - Manglende tillit til treneren.

Resept: - Lars Tjærnås er godt likt som person, men fotball er resultatorientert. Det er en klar oppfatning i Klanen at Lars må gå av. Egil «Drillo» Olsen og Nils Arne Eggen er nevnt som etterfølger.

Kjell Grønningen sier at Klanen vil støtte Vålerenga - uansett hva som skjer: Minst 500 reiser til Bergen for å se kampen mot Brann. Det er vi stolte av. Vi kan ikke svikte. Da ville Vålerenga blitt en latterlig klubb.

Det er jo Klanen som skaper den eneste underholdninga.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer