Klanen raser, skriver brev og ber Morten P ta seg ei bolle

1. april kritiserte jeg Klanen i spalta mi i Dagbladet. Nå får jeg svar på tiltale.

KLANEN SVARER MORTEN P: - Er du bare en nyttig idiot for folk som vil Klanen til livs? spør Klanen i et åpent brev til Dagbladets Morten Pedersen. 
Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX
KLANEN SVARER MORTEN P: - Er du bare en nyttig idiot for folk som vil Klanen til livs? spør Klanen i et åpent brev til Dagbladets Morten Pedersen. Foto: Cornelius Poppe / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Åpent brev til Morten P: Ta deg ei bolle Klansstyret (7. april 2011 13.24) NÅR VI SÅ seriøsiteten i påstandene du kom med fredag 01.04 både i avisen og under fotballsendingen på Max samme dag, var det vanskelig å se om de fortjente noe motsvar eller ikke. Vi kom til at det er mange (ikke bare deg) som har problemer med å skille snørr og barter, og at derfor er på sin plass med noen tanker fra vår side også.

DINE PÅSTANDER HAR liten rot i virkeligheten, det er i grunn slik at man lurer på hva din agenda egentlig er? Var det for lite bråk og uro i fjor slik at du ikke kunne sitte der å synse, eller er du bare en nyttig idiot for folk som vil Klanen til livs? "Klanen må temmes", sier du - og uttrykker stor bekymring over at Klanen av og til bruker bluss uten tillatelse. Det var èn episode i fjor, som medførte en bot på 35.000 kr. Du unnlater å nevne alt arbeidet vi i Klanen har lagt ned for å endre regelverket slik at dette kan gjøres lovlig, mens det er NFF som har vært bremseklossen i denne prosessen. Ei heller legger du vekt på at selv om Klanen ikke var de som blusset, så tok folk ansvar for å få samlet inn disse pengene — nettopp fordi alle er enige om at klubben IKKE skal lide økonomisk for hva enkeltindivider i Klanen eller andre Vålerengasupportere foretar seg. Altså: Dette skjedde på vår tribune. Det var ikke organisert av Klanen. Allikevel tok vi et visst ansvar for det som skjedde. Hadde du vært så velinformert som du forsøker å gi inntrykk av så hadde du visst både dette og annet om arbeidet vi legger ned rundt dette.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer