Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klar etter jubel-skadene

- Det er jo farligere å feire enn å spille.

• Dagbladet.no følger Norge - Russland direkte klokka 18.15.

DRAMMEN (Dagbladet.no): Jubelscenene etter gårsdagens thrillertriumf mot danskene var elleville. De norske gutta kastet seg over matchvinner Steinar Ege, som reddet et desperat dansk poengforsøk i siste sekund.

Sørlendingen pådro seg en smell i kneet i feiringen - og en strekk i knehasen i det andre beinet.

- Jeg er ikke hemmet av dette i dag, sier Ege til Dagbladet.no etter formiddagens lette sykkeløkt.

- Så du er 100 prosent?

- Ja, sikkert ...

- Farlig å feire

Landslagslege Thomas Torgalsen forteller at smellene målvakten pådro seg i går ikke er alvorlige, men at de kanskje må vurdere å lage noen rettningslinjer på hvordan spillerne skal feire.

100 PROSENT: Håvard Tvedten pådro seg to smeller mot Danmark i går, men etter dagens trening sa han at han er klar til kveldens kamp. Foto: STIAN HARALDSEN
100 PROSENT: Håvard Tvedten pådro seg to smeller mot Danmark i går, men etter dagens trening sa han at han er klar til kveldens kamp. Foto: STIAN HARALDSEN Vis mer

- Steinar sier han føler seg fin i dag, og vi har heller ikke funnet noe som gjør at det er grunn til å betvile det. Han er rutinert og vi stoler på at han ville sagt fra om han ikke var klar, sier Torgalsen til Dagbladet.no.

Han må nesten smile litt av hvordan smellene oppsto. Ege fikk et trailerlass av store håndballspillere over seg, etter at han sikret de viktige EM-poengene.

- Det er jo farligere å feire enn å spille kamp. Vi må kanskje gjøre noe med det, sier han.

Det medisinske støtteapparatet hadde en travel kveld i går og har hatt mye å gjøre i morgentimene. Gårsdagens kamp satte sine spor.

- Det er flere som har vondt, men ingen er ute. En sånn kamp koster og det har vært bra trafikk på friskestua, sier Torgalsen.

- Verdens beste støtteapparat

En av dem som har fått behandling er Håvard Tvedten. Gårsdagens åttemålsscorer ble rammet av ei lårhøne og pådro seg også en liten strekk i leddbåndet i motsatt bein.

- Den strekken vet jeg ikke når jeg fikk en gang, jeg merket det først i går kveld. Jeg er litt stiv på innsiden av kneet, men er klar til kamp, sier stordabuen til Dagbladet.no.

image: Klar etter jubel-skadene

I formiddag trente han lett i hallen sammen med dem som spilte minst i går. Han så ikke ut til å være hemmet av skadene.

- Vi har verdens beste støtteapparat, som har teipet meg opp. Dette er skader som ikke vil bli verre, det handler bare om hvor mye smerte jeg tåler.

- Og ...

- Jeg tåler mye smerte.

OVERFALT: Steinar Ege ble den store helten i går og ble overfalt av jublende lagkamerater etter kampen. Kveldens kamp er imidlertid ikke i fare.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media