Dagbladet tipper Premier League 2020/2021

Klar, ferdig, Manchester City!

Premier League 2020/2021 vil i stor utstrekning handle om to lag og et virus. Pluss klubben som endelig er tilbake etter 16 år, Leeds United.

VINNER PREMIER LEAGUE: Kevin de Bruyne (29) er en av verdens beste fotbalspillere. Han er ekstremt viktig for Manchester City. I tittelracet mot Liverpool blir han fort spilleren som utgjør forskjellen. Når vi skiller de to lagene i front i Premier League, er det belgieren som utgjør forskjellen. Foto: Peter Powell, Reuters / NTBSCanpix
VINNER PREMIER LEAGUE: Kevin de Bruyne (29) er en av verdens beste fotbalspillere. Han er ekstremt viktig for Manchester City. I tittelracet mot Liverpool blir han fort spilleren som utgjør forskjellen. Når vi skiller de to lagene i front i Premier League, er det belgieren som utgjør forskjellen. Foto: Peter Powell, Reuters / NTBSCanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

MANCHESTER CITY OG Liverpool har de tre siste sesongene flyttet grenser og tatt eierskap til nivået som vinner Premier League. Det er ekstremt høyt.

Verdens største liga har aldri sett bedre lag eller større prestasjoner enn det Pep Guardiolas og Jürgen Klopps mannskap har levert siden 2017/2018.

MANCHESTER CITYS 100 poeng i 2018 var et sololøp mot gull, de var 19 poeng foran Manchester United. Duellen som endte med City 98 og Liverpool 97 på sesongens siste dag i 2019 var et kvalitetsdrama av dimensjoner. Og i sesongen vi aldri glemmer var det Liverpools tur til å gå i brudd og vinne det første ligagullet på 30 år med 99 poeng, 18 foran City.

Når Premier League 2020/2021 starter denne lørdagen er det der lista ligger.

I VÅR BOK er det bare to lag som er i nærheten av å kunne matche det vi har sett de tre siste sesongene. Selv om Chelsea har investert 2,3 milliarder kroner i spillerstallen er det fortsatt Manchester City og Liverpool det vil handle om. Ett av dem må være øverst. Vi velger City selv om Liverpool nok har den beste keeperen, ganske sikkert de beste sidebackene, uten tvil den beste midtstopperen, ei klasserekke på topp og kanskje også midtbanespilleren Thiago Alcântara på vei fra Bayern München.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer