Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klar for Brann i dag

Raymond Kvisvik skriver høyst sannsynlig under for gamleklubben Brann i dag.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Verken Kvisviks agent, Stig Lillejord, eller sportslig leder Per-Ove Ludvigsen ønsker å bekrefte Dagbladets opplysninger. Også Chess-gründer Idar Vollvik, som nå bidrar økonomisk til Brann-forsterkninger, holdt kortene tett til brystet i går kveld.

- Jeg kan verken bekrefte eller avkrefte at Raymond Kvisvik er klar for Brann. Det skal holdes en pressekonferanse i Brann onsdag formiddag, var alt han ville si.

Etter at Runar Normann plutselig takket for seg tidligere i år, har bergenserne vært på jakt etter en venstrekant. I går, dagen etter at Kvisvik ble fristilt fra den østerrikske toppklubben Austria Wien, ble den gamle Stadion-yndlingen tilbudt en Brann-kontrakt ut 2006-sesongen.

Mindre spilletid

- Vi kjenner Raymond fra før, både som fotballspiller og type. Han er godt likt både i klubben og blant publikum, og ikke minst er han en god fotballspiller, sier sportslig leder Per-Ove Ludvigsen til Dagbladet.

Flere andre norske klubber, deriblant Fredrikstad, har også vist interesse for Greåker-karen.

Han hadde kontrakt med Austria Wien i to år til, men klubben kommer ikke til å betale ham lønn ut kontraktsida. I stedet får han trolig med seg en sluttpakke.

Østerrikerne har siden sesongslutt sikret seg åtte- ni nye spillere. I tillegg har de fått ny trener og sportsdirektør. Klubben har gitt østfoldingen klare signaler om at han trolig kommer til å få mindre spilletid kommende sesong.

Går gratis

- Raymond ønsker å spille fotball, og derfor har han gjort en avtale med Austria Wien om at han kan gå gratis til en annen klubb, sier Stig Lillejord til Dagbladet.

Når Kvisvik i dag etter all sannsynlighet signerer for Brann, vil han bli blant de best betalte spillerne i klubben med ei årslønn på mellom 600000 og 700000 kroner. Det er likevel en dramatisk nedgang i lønna i forhold til Austria Wien.

Gjennom sitt mobilselskap Chess, som er en av Branns to hovedsponsorer, spytter Idar Vollvik inn to millioner til forsterkninger i klubben. Etter det Dagbladet erfarer, skal disse millionene brukes til å betale Kvisviks lønn.

Til Brann: Raymond Kvisvik skriver, etter det Dagbladet vet, under for Brann i dag.