Klar for EM-semifinale

Svømmerne Tomoe Zenimoto Hvas og Niksa Stojkovski tok seg lørdag videre til semifinale på 50 meter butterfly under svømme-EM i Skottland.

SEMIFINALE: Tomoe Zenimoto Hvas (bildet) tok seg lørdag videre til semifinale på 200 meter butterfly under EM kortbane. Også Niksa Stojkovski er klar for semifinalen som svømmes senere lørdag. Bildet er fra et tidligere stevne. 

Foto: Claudio Bresciani/TT / NTB scanpix
SEMIFINALE: Tomoe Zenimoto Hvas (bildet) tok seg lørdag videre til semifinale på 200 meter butterfly under EM kortbane. Også Niksa Stojkovski er klar for semifinalen som svømmes senere lørdag. Bildet er fra et tidligere stevne. Foto: Claudio Bresciani/TT / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Hvas kvalifiserte seg fra sitt kvalifiseringsheat på tiden 22,81. Det var raskest i sitt heat, og den sjuende beste tiden totalt i kvalifiseringen.

Også Niksa Stojkovski tok seg videre fra sitt heat. 25-åringen ble klokket inn på tiden 23,04.

Dermed har Norge to svømmere med i semifinalen. Den går senere lørdag.

Kort tid etter var Stojkovski igjen i aksjon, denne gang på i kvalifisering på 100 meter fri. Det endte med en tredjeplass i sitt heat på 47,99 sekunder. Det holdt til en 27. plass totalt i kvalifiseringen, noe som ikke tar han videre.

Hvas skal dermed ut i to semifinaler lørdag. 19-åringen kvalifiserte seg også fra 100 meter medley på 52,54 sekunder, noe som var den sjette beste tiden i kvalifiseringen. Også Markus Lie er klar for semifinalen. 24-åringen svømte inn på 52,94 sekunder, den 13. beste tiden i kvalifiseringen.

Også denne semifinalen svømmes lørdag ettermiddag.

Semifinale blir det også på Emilie Nyenget Løvberg på 100 m butterfly. 24-åringen svømte inn til femteplass på kvalifiseringen. Det ble 12. beste tid, noe som tar Løvberg videre til semifinale

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer