Klar for en storsmell

Kan sende V75-gevinsten til himmels.

KAN SJOKKERE. Hans Christian Holm er kusken som kan sørge for en real smell i V75-spillet på Leangen lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
KAN SJOKKERE. Hans Christian Holm er kusken som kan sørge for en real smell i V75-spillet på Leangen lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Klikk her og grip sjansen til å vinne 32 millioner på hest!

Han er en kusk å se opp for på Leangen lørdag.Denne banen sørger ofte for de helt store utbetalingene i V75-spillet. Og da må en skrellkusk til. Hans Christian Holm er en slik en.Han er kjent for å kjøre sindig, og lar seg ikke vippe av pinnen underveis.

-Jeg er enig i at det er noen jeg kjører som er lite betrodd, men som kan overraske, sier Holm til Dagbladet.

A.B. Eldin er den første mulige storskrellen Holm setter seg opp bak.-Dette er en hest i toppform. Han var ikke langt bak en så god hest som Tao Prins. Jeg vet ikke hvor bra Sterk Odd egentlig er, og om det er mulig å hente ham inn. Men for alle som vil gardere favoritten, mener jeg A.B. Eldin absolutt er verdt oppmerksomhet. Miljøbyttet til nord har slått veldig bra ut. Og det er ei flink jente som steller med ham, forteller Holm.Formhesten var markert på tre prosent av innleverte V75-system lørdag formiddag.

Ny i eliten

Holm får sjansen bak fjorårets derbyvinner Norheim Faksen.-Det blir spennende. Jeg tror jeg kan kjøre tidlig til tet, selv om vi starter fra dobbelt tillegg. Jeg har aldri kjørt ham før. Men jeg vet han er rask nok. Det skal noe til å holde unna for Moe Brage og Mørtvedt Jerkeld. Og jeg vet også at Tom Erik Solberg hadde valget mellom Bork Odin og Norheim Faksen. Men likevel gleder jeg meg til dette løpet, forteller Holm.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer