Klar for en storsmell

Kan sende V75-gevinsten til himmels.

KAN SJOKKERE. Hans Christian Holm er kusken som kan sørge for en real smell i V75-spillet på Leangen lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
KAN SJOKKERE. Hans Christian Holm er kusken som kan sørge for en real smell i V75-spillet på Leangen lørdag. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Klikk her og grip sjansen til å vinne 32 millioner på hest!

Han er en kusk å se opp for på Leangen lørdag.
Denne banen sørger ofte for de helt store utbetalingene i V75-spillet. Og da må en skrellkusk til.
Hans Christian Holm er en slik en.
Han er kjent for å kjøre sindig, og lar seg ikke vippe av pinnen underveis.

-Jeg er enig i at det er noen jeg kjører som er lite betrodd, men som kan overraske, sier Holm til Dagbladet.

A.B. Eldin er den første mulige storskrellen Holm setter seg opp bak.
-Dette er en hest i toppform. Han var ikke langt bak en så god hest som Tao Prins. Jeg vet ikke hvor bra Sterk Odd egentlig er, og om det er mulig å hente ham inn. Men for alle som vil gardere favoritten, mener jeg A.B. Eldin absolutt er verdt oppmerksomhet. Miljøbyttet til nord har slått veldig bra ut. Og det er ei flink jente som steller med ham, forteller Holm.
Formhesten var markert på tre prosent av innleverte V75-system lørdag formiddag.

Ny i eliten

Holm får sjansen bak fjorårets derbyvinner Norheim Faksen.
-Det blir spennende. Jeg tror jeg kan kjøre tidlig til tet, selv om vi starter fra dobbelt tillegg. Jeg har aldri kjørt ham før. Men jeg vet han er rask nok. Det skal noe til å holde unna for Moe Brage og Mørtvedt Jerkeld. Og jeg vet også at Tom Erik Solberg hadde valget mellom Bork Odin og Norheim Faksen. Men likevel gleder jeg meg til dette løpet, forteller Holm.

Avslutter med muskler

I det siste løpet kjører Holm muligens den hesten som har størst potensiale til å sende V75-gevinsten til himmels.
-Muskelmann G.T. er slett ingen dårlig hest. Man skal huske på at dette var en hest for derby, som var favoritt i sitt kvalifiseringsløp den gangen.
Han har også vært bra etter han kom til nord.
Jeg så det siste løpet på Leangen. Da gikk det sakte, med en veldig rask avslutning. Han tapte for en hest med mye høyere grunnlag, men leverte en bra avslutning.
Dette ser ikke helt mørkt ut.
Jeg tror Muskelmann G.T. kan overraske, om det bare klaffer litt underveis, avslutter Holm som kan bli lørdagens store oddskusk.