Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klar for Ikast

Landslagets og Gjøvik og Vardals store håndballprofil Gro Hammerseng har skrevet under en treårskontrakt med danske Ikast.

Ikast-ledelsen presenterte denne gledelige nyheten til sine tilhengere og dansk presse på Kastrup da laget kom tilbake fra mesterligaspill i Jugoslavia i dag.

22 år gamle Gro Hammerseng har været ønsket i flere danske klubber, men etter lengre tids forhandlinger lykkes det Ikast å sikre seg Gjøvik-jentas underskrift.

- Det er fantastisk at brikkene har falt på plass for oss. Hun er en fantastisk forsvarsspiller, god i kontra og kan spille på alle tre plassene bak på banen. En stor spiller og profil, som har energi og alltid et smil om munnen, sa Ikast-trener Christian Dalmose om sin nye norske spiller.

Ikast har da også veldig god bruk for en solid bakspiller neste sesong ettersom Grit Jurack drar hjem til Tyskland. Dessuten er det uvisst om kneskadde Kjersti Grini kan fortsette håndballkarrieren.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media