<strong>TIL ITALIA:</strong> Stefan Strandberg er klar for Trapani Calco. Laget spiller på nest øverste nivå i Italia. Foto: Trapani.
TIL ITALIA: Stefan Strandberg er klar for Trapani Calco. Laget spiller på nest øverste nivå i Italia. Foto: Trapani. Vis mer

Stefan Strandberg:

Klar for ny klubb

Flytter til italienske Trapani Calcio.

Publisert
Sist oppdatert

Stefan Strandberg (29) har signert for den italienske klubben Trapania Calcio. Det melder klubben selv på Twitter - der Strandberg også poserer i klubbens vinrøde drakt.

Laget holder til på den italienske øya Sicilia og ligger nest sist i Serie B, med 13 poeng på 15 kamper.

Midtstopperen har vært skadeplaget de siste sesongene, der en akillessenene har vært plagsom. Nå ser han derimot framover.

- Det er en helt forferdelig skade. Nå har det heldigvis løsnet, bare ut av det blå. Det er deilig å spille fotball igjen foran 50.000 - 60.000 mennesker. Adrenalinet er som dop. Det er fantastisk å ha dette tilbake i livet sitt igjen, sa Strandberg til Dagbladet i juni.

Strandberg spilte ikke en offisiell kamp i perioden mars 2017 til mars 2019.

- Du må nok ned til alpene for å finne en like vinglete og kronglete vei. Flere ganger var jeg inne på å gi opp. Det har vært mange mørke stunder, og da tenker man at «dette går ikke». Jeg har også sett blikket og tvilen hos diverse leger, sa han til NTB i sommer.

Han har vært gjennom seks operasjoner.

Strandberg har tidligere spilt i russiske Krasnodar, Rosenborg, Vålerenga og Mandalskameratene. Han har også vært på utlån til Ural Yekaterinburg og Hannover.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer