Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Klar for ny krig

LANAKEN (Dagbladet): Dagen etter den tøffe kampen mot Jugoslavia retter landslagssjef Nils Johan Semb blikket mot ny fotball-krig mot Slovenia på onsdag.

Landslaget prøver nå å legge Jugoslavia-kampen bak seg. Nå skal alle krefter settes inn på den avgjørende kampen mot Slovenia.

- Nå ønsker vi å bli ferdig med kampen det er veldig kort tid til neste, sier landslagssjef Nils Johan Semb.

Norge vant begge kampene mot Slovenia i EM-kvalifiseringen. Hjemme på Ullevål vant Norge 4-0. I bortekampen ble det 2-1 seier. Men Semb vet at det ikke blir lett å slå Slovenia på onsdag.

- Det blir en ny krig, et nytt tøft oppgjør. Vi må vinne den krigen. Det er hovedfokuset vårt i dag.

Semb synes det er uheldig med alle de norske skadene hittil i mesterskapet. Han mener det er noe av grunnen til at Norge ikke har spilt så godt som ventet.

- På grunn av skadene får vi ikke kontinuiteten vi trenger. Derfor kommer vi ikke opp mot vårt maksimale.

Flere spillere kan regne med å få sjanse mot Slovenia på onsdag. Semb varsler flere bytter.

- Det blir forandringer. Vi har mange skader, og vi har folk som er sultne. Det er folk som har vært tett i vurderingen til laguttaket før.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling