- Klar for Semb

West-Ham- Tottenham 2- 3. Steffen Iversen har to ganger 90 minutter i kroppen etter det lange skadeavbrekket og sender følgende melding til Nils Johan Semb: - Vil han ha meg med mot Polen og Hviterussland er det bare å ringe.

Tirsdag i forrige uke spilte Steffen Iversen reservelagskamp for Tottenham. I går gikk han tida ut på Upton Park. Og i semifinalerus på vei hjem etter sesongens største Spurs-triumf så langt, sier han følgende til Dagbladet:

- Jeg var usikker på det fysiske, redd for kondisen, men føler meg egentlig mye piggere enn det jeg fryktet på forhånd.

Hvilket er veldig positivt. Kvartfinalen på Upton Park var nemlig en kamp av den typen som tar ut alt og litt til av en fotballspiller. For det regnet bøtter og ble løpt maraton i hengemyra. Uten stopp.

- Jeg har ikke spilt for Tottenhams A-lag siden oktober så jeg var veldig spent. Framover handler alt om å holde seg frisk og finne tilbake formen, sier Steffen Iversen.

Nesten høyreback

Sergei Rebrov og Neil Sullivan var de store heltene da Tottenham sikret seg retten til å møte Arsenal på nøytral bane i den første påskehelga. Rebrov fordi han scoret to - Sullivan fordi han reddet alt det vanskelige.

- Spesielt Sullivan, sier Steffen - han var fenomenal. - Det var ikke rart han fikk bestemannsprisen.

Med Rebrov og Les Ferdinand på topp i 3-5-2 er Steffen Iversen for tida henvist til Tottenhams høyrekant. Det gjør at han i perioder opptrer som høyreback.

- Vi har så mange skader at det bare må være sånn, sier han. - Sjøl om jeg helst vil spille foran der målene scores så trenger Tottenham meg på kanten.

Og med tanke på det landslaget han ønsker seg tilbake til så fort som mulig er det god trening også.

Tøff trekning

- Kantjobben på landslaget er tross alt litt mer offensiv enn den jeg har i Tottenham. Blir jeg tatt ut, kommer jeg i hvert fall ikke til å konkurrere med sidebackene, gliser Steffen.

- Dere kunne fått en bedre trekning?

- Ja, menn sånn er det. For sjøl om Arsenal nok er det beste laget av de fire som er igjen, må du slå de beste for å vinne for å vinne cupen. Og det skal vi. Både laget og manager George Graham trenger litt oppmuntring, sier Steffen Iversen.

<B>GRISEKAMP:</B> Steffen Iversen er i gang igjen for Spurs. Her er Steffen i duell med West Hams Joe Cole.