Casper Ruud i Wimbledon

Klar for storturnering: - Blir majestetisk

Legendariske All England Tennis & Croquet Club er neste utfordring for fremadstormende Casper Ruud.

TOPPKAMP: Tennisspilleren Casper Ruud i kampen mot sveitsiske Roger Federer som tok seieren, under Roland-Garros French Open 2019 turneringen i Paris. Foto: Berit Roald / NTB scanpix
TOPPKAMP: Tennisspilleren Casper Ruud i kampen mot sveitsiske Roger Federer som tok seieren, under Roland-Garros French Open 2019 turneringen i Paris. Foto: Berit Roald / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

20-åringen måtte gi tapt for spanjolen Pablo Andujar i semifinalen i Challenger-turneringen i Tsjekkia fredag ettermiddag.

- Wimbledon blir den neste turneringen. Det blir en liten tur hjem til Norge for å lade batterier og slappe av. Det har vært mange turneringer og mye reising i første halvdel av sesongen. Nå blir det litt hvile for å prøve og være mest mulig klar til neste halvdel av sesongen, sa Ruud til NTB etter tapet for Andujar.

Han lå på 63.-plass på verdensrankingen sist den ble offentliggjort. Det er grunn til å tro at han bykser et godt stykke opp etter det fine spillet i de siste ukene.

Hovedturneringen i Wimbledon spilles fra 1.- til 14. juli.

- Det hadde vært turneringer tilgjengelig hvis jeg hadde villet spille i mellomtiden, men jeg har valgt å ta litt fri nå. Wimbledon blir det neste, og etter Wimbledon går det noen grusturneringer rundt omkring i Europa som kan være gunstige for meg. Det er viktig å være 100 prosent fysisk klar til de turneringene.

Første gang

- Hva er dine tanker om Wimbledon etter det du har vært igjennom den siste tiden?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer