Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klar for Sturm Graz: - Dette har vært drømmen lenge

TIL ØSTERRIKE: Martin Rønning Ovenstad under semifinalen i cupen mellom Strømsgodset og Kongsvinger på Marienlyst stadion høsten 2016 .
Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix
TIL ØSTERRIKE: Martin Rønning Ovenstad under semifinalen i cupen mellom Strømsgodset og Kongsvinger på Marienlyst stadion høsten 2016 . Foto: Vegard Wivestad Grøtt / NTB scanpix Vis mer

Martin Rønning Ovenstad (22) forlater Strømsgodset til fordel for spill i østerrikske Sturm Graz.

Godset bekreftet overgangen onsdag kveld. Ovenstad forlenget sin kontrakt med drammenserne i desember, men forsvinner allerede nå til østerriksk fotball.

- Dette har vært drømmen til Martin lenge. Vi ønsker ham lykke til videre. Det er bare rett og rimelig at han nå får muligheten til å reise ut. Og så skal vi som klubb vært stolte over å ha produsert nok en lokal spiller som blir utenlandsproff, sier SIFs sportssjef Jostein Flo.

Ovenstad har skrevet kontrakt med østerrikerne fram til sommeren 2019.

- Jeg vil takke for mange fine år i Strømsgodset. Det blir vemodig å forlate Godset og Drammen, men nå kan jeg være ordentlig Godset-supporter igjen. Jeg ønsker alle spillerne og laget lykke til videre, sier Ovenstad.

Han har spilt 88 kamper for Strømsgodset. Ovenstad ble hentet til SIF fra Mjøndalen foran 2012-sesongen.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling