Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klar for tippeligamål nr.100

Strømsgodset- Strindheim 1-0. For første gang siden 1993 opplevde vi i år en Flo-fri Tippeliga. Det slipper vi neste år. Jostein Flo og Strømsgodset er tilbake i den øverste divisjonen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Det var veldig godt å få opprykket i havn, sier Jostein til Dagbladet.

Han har allerede satt seg to mål for sitt siste aktive fotballår:

- Jeg mangler ett mål på 100 i Tippeligaen - det er en klar drivkraft. Dessuten mangler jeg sju mål på å bli nummer tre i Strømsgodset, sier Jostein.

I praksis var drammenserne Tippeliga-klare allerede forrige helg. Men helt definitivt ble det først i går.

Fest i flomlys

Et kvarter før Godset-spillerne gikk på banen hadde serietreer Sogndal gått av banen med 2- 2 mot Hamkam på Fosshaugane.

Sjampanjen kunne derfor sprettes før kampstart i Drammen.

- Jeg hadde gjerne sett at Sogndal vant, for vi datt litt da vi fikk høre at det ble uavgjort ti minutter før vi gikk på banen, sier Jostein Flo.

Men Strømsgodset gjennomførte likevel en solid økt i flomlyset på Marienlyst. Anders Michelsen scoret kampens eneste mål i første omgang.

Stjerneskudd

Det var ingenting å si på rammen rundt kampen. 2430 var møtt fram for å ta del i opprykksfesten. Godsetunionen stilte med hundrevis av stjerneskudd.

- De siste fem minuttene kunne de slått av flomlyset, forteller Jostein.

Han sliter med en strekk. Det er derfor ikke sikkert Jostein spiller mer denne sesongen, men veteranen - som fyller 36 år i morgen - lover å være med for fullt neste sesong.

- Jeg elsker å spille fotball, men det blir min siste sesong. Jeg har sagt det før også, men denne gangen blir det det, sier Jostein Flo.