Klar for verdens største turnering

Henrik Bjørnstad er klar for The Players Championship og spill om åtte millioner dollar fra 23. til 26. mars. Ingen golfturnering har større premiepott.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ORLANDO (Dagbladet): -  The Players Championship er mer enn en golfturnering - den er vår golfturnering, sier Tiger Woods i TV-reklamene som peprer de golfkringkastende amerikanske TV-kanalene.

Underforstått: The Players Championship er spillernes turnering og noe av det gjeveste som kan vinnes. Og ni dager før det som kalles golfens femte majorturnering starter på TPC Sawgrass er oppbyggingen i full gang.

Henrik Bjørnstad har kvalifisert seg gjennom plasseringen på pengelista (47) og de 321 518 dollarene han har spilt inn så langt.

-  The Players Championship har alltid vært en drøm. Dette blir desidert den største turneringen jeg har spilt. Og jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har spilt TPC Sawgrass på Play Station, sier Bjørnstad til Dagbladet.

-  Jeg har alle hullene i hodet - jeg kan dem på rams.

Det 17. hullet på TPC Sawgrass er et av golfens største og mest kjente landemerker. På det korte par 3 hullet ligger greenen som en øy ute i vannet.

Nest etter det 16. hullet på TPC Scottsdale i Arizona er hull 17 på TPC Sawgrass det golfhullet i verden som trekker mest folk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer