Klar igjen!

LONDON (Dagbladet): Steffen Iversens nye kneskade er ubetydelig. Knespesialisten som sjekket Steffen i går, ga Tottenham-spissen håp om å være spilleklar allerede til helga. - Endelig går det min vei, sier Steffen til Dagbladet.


BARE GLAD: Den nye skaden er ikke så alvorlig som fryktet. Steffen Iversen fikk bare godt ord fra eksperten han var hos i går.

Grytidlig i går var Steffen Iversen i Cambridge og fikk undersøkt kneet etter smellen han pådro seg i en duell med Sol Campbell på trening sist torsdag.

- Det var bare go'lyder fra kneet. Undersøkelsen gikk greit. Jeg har nå tre fysioterapibehandlinger hver dag og er på plass igjen på treningsfeltet torsdag.

- Jeg håper å kunne spille allerede på lørdag mot Aston Villa, sier Steffen Iversen.

Trønderen fikk vite av legen i Cambridge at skader som gjør fryktelig vondt når ulykka skjer, sjelden er de verste skadene.

Treneren tok feil

- Det var virkelig på tide at noe går i min retning.

Etter den første kontrollen fryktet Tottenhams trener at Steffen var ute for mange uker, men han tok feil. Knespesialisten sier at den nye skaden ikke har noen sammenheng med Steffens gamle problemer.

Da er det bare å vente på nye scoringer.

Iversen har det siste året vært forfulgt av skader. Han har i realiteten vært parkert på sidelinja. Mot Newcastle for halvannen uke siden kom lysningen: Steffen var igjen på banen, og scoret like godt to mål.

Fikk ros

Og kanskje det viktigste av alt: Han fikk ros av manager George Graham, som har gitt alle spillerne to måneder på å bevise at de er noe å satse på for «Nye Tottenham».

Men like etter at Steffen var tilbake i rampelyset, kom mørket over ham igjen. Han måtte stå over mandagens hjemmekamp mot Charlton (2- 2), og fryktet det verste. I går var optimismen tilbake.

- Jeg er svært glad for at skaden ikke var så alvorlig som først antatt, sier Steffen.