Klar igjen!

LONDON (Dagbladet): Steffen Iversens nye kneskade er ubetydelig. Knespesialisten som sjekket Steffen i går, ga Tottenham-spissen håp om å være spilleklar allerede til helga. - Endelig går det min vei, sier Steffen til Dagbladet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

BARE GLAD: Den nye skaden er ikke så alvorlig som fryktet. Steffen Iversen fikk bare godt ord fra eksperten han var hos i går.

Grytidlig i går var Steffen Iversen i Cambridge og fikk undersøkt kneet etter smellen han pådro seg i en duell med Sol Campbell på trening sist torsdag.

- Det var bare go'lyder fra kneet. Undersøkelsen gikk greit. Jeg har nå tre fysioterapibehandlinger hver dag og er på plass igjen på treningsfeltet torsdag.

- Jeg håper å kunne spille allerede på lørdag mot Aston Villa, sier Steffen Iversen.

Trønderen fikk vite av legen i Cambridge at skader som gjør fryktelig vondt når ulykka skjer, sjelden er de verste skadene.

Treneren tok feil

- Det var virkelig på tide at noe går i min retning.

Etter den første kontrollen fryktet Tottenhams trener at Steffen var ute for mange uker, men han tok feil. Knespesialisten sier at den nye skaden ikke har noen sammenheng med Steffens gamle problemer.

Da er det bare å vente på nye scoringer.

Iversen har det siste året vært forfulgt av skader. Han har i realiteten vært parkert på sidelinja. Mot Newcastle for halvannen uke siden kom lysningen: Steffen var igjen på banen, og scoret like godt to mål.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer