Klar melding til sin tidligere sjef: - Da Van Gaal kom begynte det å stinke

Demichelis med spark til United-manageren.

GAMLE BEKJENTE: Martin Demichelis har tydeligvis ikke begravet stridsøksen helt med Louis van Gaal. Argentineren forsvant til Malaga etter at den nåværende Manchester United-manageren tok over i Bayern i 2009. Foto: NTB Scanpix
GAMLE BEKJENTE: Martin Demichelis har tydeligvis ikke begravet stridsøksen helt med Louis van Gaal. Argentineren forsvant til Malaga etter at den nåværende Manchester United-manageren tok over i Bayern i 2009. Foto: NTB ScanpixVis mer

(Dagbladet): Manchester City måtte til slutt bukke under for overmakten borte mot Bayern München i går kveld, og Martin Demichelis måtte seg seg slått av sine gamle lagkamerater.

Om det er i denne anledning tyske Bild har tatt en prat med den argentiske midtstopperen vites ei, men han har i alle fall fått spørsmål om hva han tenker om sin gamle sjef i Tyskland, Louis van Gaal.

Demichelis sparer ikke på kruttet.

- Jeg følte meg som en sønn i en familie i store deler av min tid i Bayern, men da Van Gaal kom begynte det å stinke sier han til avisa, gjengitt av ESPN.

Demichelis var en sentral brikke i Bayern-laget som vant både serien og cupen fire ganger iløpet av tiden han var der. Men etter nederlenderens ankomst bar det ut i kulda, og kort tid etter dro han til Spania og Malaga.

Etter to og en halv sesong i sydligere strøk, bar det det nordover til Manchester hvor han i fjor kunne feire nok et seriemesterskap.

Og van Gaal og Demichelis er på kollisjonskurs igjen. Den 2. november tar nemlig nederlenderen med seg sitt mannskap på tvers av byen til Etihad.

Og er det en ting som er sikkert er det at Demichelis ikke har glemt det som skjedde i Tyskland. Så gjenstår det å se hvem som trekker det lengste strået når de to kamphanene igjen møtes.