Klar til innsats

Ole Gunnar Solskjær nærmer seg comeback på førstelaget. I går imponerte han på Uniteds reservelag med gode framspill og målgivende pasning.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Manchester United-spilleren har bare spilt i to kamper for reservelaget de siste fem månedene. I går fikk han 63 minutter på banen, og håper å bli med i troppen når laget møter Leeds i morgen.

- Jeg er godt fornøyd med at jeg gjennomførte den timen. Det er bare blitt to timer fotball de siste fem månedene, og det er ikke så mye å skryte av. Derfor er det godt å fullføre såpass lang tid uten problemer, sier Ole Gunnar Solskjær til NTB.

Vil brukes

Han innser selv at han ikke kan spille 90 minutter for førstelaget ennå, men formen er på vei.

- Jeg har et stykke igjen. Men kneet er uansett ok, og jeg er klar til å brukes, sier Solskjær, med klar adresse til manager Alex Ferguson, som fulgte med fra tribunen.

I går kveld spilte Solskjær høyre flanke og klarte seg bra. Han skapte flere gode muligheter på kanten med fine framspill og innlegg. 32 minutter ut i kampen kom han selv til skuddsjanse, men det harde skuddet ble avverget av keeper Patrice Luzi.

Da United tok ledelsen fem minutter seinere, gjorde Solskjær alt unntatt å score. Han fanget opp ballen og driblet vekk to forsvarere, før han la et perfekt innlegg til David Bellion, som satte ballen inn fra kort hold.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.