Klar til innsats

Ole Gunnar Solskjær nærmer seg comeback på førstelaget. I går imponerte han på Uniteds reservelag med gode framspill og målgivende pasning.

Manchester United-spilleren har bare spilt i to kamper for reservelaget de siste fem månedene. I går fikk han 63 minutter på banen, og håper å bli med i troppen når laget møter Leeds i morgen.

- Jeg er godt fornøyd med at jeg gjennomførte den timen. Det er bare blitt to timer fotball de siste fem månedene, og det er ikke så mye å skryte av. Derfor er det godt å fullføre såpass lang tid uten problemer, sier Ole Gunnar Solskjær til NTB.

Vil brukes

Han innser selv at han ikke kan spille 90 minutter for førstelaget ennå, men formen er på vei.

- Jeg har et stykke igjen. Men kneet er uansett ok, og jeg er klar til å brukes, sier Solskjær, med klar adresse til manager Alex Ferguson, som fulgte med fra tribunen.

I går kveld spilte Solskjær høyre flanke og klarte seg bra. Han skapte flere gode muligheter på kanten med fine framspill og innlegg. 32 minutter ut i kampen kom han selv til skuddsjanse, men det harde skuddet ble avverget av keeper Patrice Luzi.

Da United tok ledelsen fem minutter seinere, gjorde Solskjær alt unntatt å score. Han fanget opp ballen og driblet vekk to forsvarere, før han la et perfekt innlegg til David Bellion, som satte ballen inn fra kort hold.

Gradvis comeback

United var best den første timen, men etter 59 minutter utliknet Danny Murphy på straffespark. 2047 tilskuere hadde møtt opp for å se kampen på Moss Lane. Med folk som Solskjær, Bellion, Wes Brown, Eric Djemba-Djemba, El Hadji Diouff og Danny Murphy på banen var det ikke mye reservepreg over lagoppstillingene.

Solskjær var med i troppen til kampen mot Middlesbrough nylig, men ble på kampdagen plassert på tribunen fordi Alex Ferguson mente det var for tidlig.

- Det er viktig at jeg ikke gaper over for mye på en gang, men heller tar det gradvis. Jeg kan ikke brukes i 90 minutter nå. De første kampene jeg får med A-laget vil jeg nok bli benyttet som innbytter mot slutten av kampene, sier Ole Gunnar Solskjær.

FAKTA

Reservekamp

Man. U.- Liverpool 1- 1 (1- 0).

Mål: 1- 0 David Bellion (37), 1- 1 Danny Murphy (str. 59).

Tilskuere: 2047.

<B>VIL SPILLE MER: </B> Ole Gunnar Solskjær klarte seg bra i reservelagskampen mellom Manchester United og Liverpool i går. Her er 30-åringen i duell med Salif Diao. - Jeg er godt fornøyd med at jeg gjennomførte den timen, sier Solskjær.