Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Klare for å slå Rosenborg

Men Arsene Wenger advarer mot Roar Strand.

LONDON (Dagbladet.no): Arsene Wenger er svært optimistisk før morgendagens møte med Rosenborg i Champions League. Selv om han er smertelig klar over at bare seier er godt nok for å være sikre på avansement.

- La oss si at sesongen vår kan begynne med en seier i morgen, smiler Wenger.

- Men vi har enorm tro på det, og stor selvtillit og entusiasme. Det kunne dere kanskje se på treningen, fortsetter han.

Og på treningsfeltet var det bare smil og latter blant Arsenal-spillerne. Da Thierry Henry smalt inn den avgjørende scoringen i spillløvelsen, slik at veteranene vant kampen, jublet de som om pokalen i Champions League allerede var sikret.

Og smilene varte helt til garderoben.

Må passe oss for Strand

Men Wenger vet også at Rosenborg er i stand til å lage problemer for Arsenal. Sist de møttes var det Roar Strand som stjal ett poeng for trønderne.

- Vi ble straffet av Strand forrige gang, så det er klart vi må se opp for ham i morgen også. Men spissen deres (Frode Johnsen), ga oss også problemer, og det gjorde Storflor på venstrekanten også, sier Wenger.

- Det viktigste defensive momentet for oss i morgen blir hvordan vi forsvarer oss på innleggene.

Arsenal har slitt voldsomt bakover denne sesongen. 3-0-seieren mot Birmingham lørdag var første gang på 13 kamper at laget ikke slapp inn mål. Og nettopp nullen bakover var viktig før den avgjørende Champions League-kampen. Eller for å si det med Wenger:

- Når vi vinner 3-0 er hele laget fornøyd. Når vi vinner 5-4 er det bare spissene som er førnøyde.

RBK-gutta satt selv ringside og så Arsenal male Birmingham i senk på lørdag. Med seg på veien får de følgende advarsel av Arsene Wenger:

- Jeg er overbevist om at vi kommer til neste runde. Men det er en kamp vi må vinne i morgen, og Rosenborg er en tøff motstander.

- Men vi er klare for å vinne kampen.

REDD FOR STRAND: Roar Strand utlikner til 1-1 mot Arsenal på Lerkendal tidligere i høst.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media