- Klare for Shampo

I morgen spiller Espen «Shampo» Knutsen toppkampen for Vålerenga mot Storhamar. Og Storhamar gleder seg.

For Storhamar fikk akkurat den oppladningen de trengte i går: Seier, økt selvtillit og krympet avstand på tabellen.

Vålerenga ledet eliteserien med ti poeng før gårsdagens match i Hamar OL-amfi. Nå er det fortsatt spenning om grunnspillseieren.

- Det er stor forskjell på tretten poeng og sju, når vi skal være med og kjempe om seriegullet, sier Ole-Eskild Dahlstrøm til Dagbladet.

I morgen er det nytt møte mellom de to beste hockeylagene i Norge.

Og da stiller Shampo i Vålerenga-trøya for første og eneste gang denne sesongen. Det gleder Storhamar-spillerne seg til også.

- Det blir en happening med fullt trøkk. Vi hadde gledet oss uansett, vi, men med Espen blir det noe ekstra, sier han.

Hissige hamarsinger

I går var det de nyinnkjøpte Storhamar-spillerne Chris Marinucci og Igor Aleksandrov som fikk vise seg fram.

De er kjøpt inn for å sørge for at avstanden opp til Vålerenga ikke blir større etter de to bonuskampene. Aleksandrov markerte seg i sin første kamp med assist på Storhamars tredje mål.

- Jeg synes de fungerte bra. De har sklidd fint inn hos oss, oppsummerer Dahlstrøm.

Selv synes han ikke det er noe rart at Shampo velger å stille opp for Vålerenga i denne ene kampen.

- Er du Vålerenga-gutt, så er du det. Espen er Vålerengagutt, og da er det ikke noe rart at han spiller for dem. Det ville vært rart om vi ikke skulle ønske en entertainer velkommen til norsk hockey, sier han.

Veldig morsomt

- Espen har kvaliteter som er behagelige å se på for øyet, det er helt sikkert. I tillegg er han en spiller som kan få med seg et lag i riktig retning. Dette blir veldig morsomt, sier Dahlstrøm.

Men han advarer folk mot å tro at Shampo skal sørge for Vålerenga-seier på egen hånd. Om Vålerenga vinner kampen, tror han nemlig serien er avgjort.

Prosenter

- Vi må nok vinne på tirsdag for å ha en reell sjanse. Hvis ikke får de som regner prosenter, komme inn, det gidder ikke jeg, sier han, og legger til:

- Jeg tror vi vinner, jeg!

GLEDER SEG: Ole-Eskild Dahlstrøm og de andre Storhamar-spillerne gleder seg til ny kamp mot Vålerenga og Shampo i morgen. Med Vålerenga-seier tror Dahlstrøm serien er avgjort.