Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klarer du Gamstens påskequiz?

Blackburn-proffen har laget quiz for Dagbladet.nos lesere. Ta den her!

(Dagbladet.no) Morten Gamst Pedersen var ikke vond å be da Dagbladet.no ba ham lage en egen påskequiz. Selv er Blackburn-proffen en ivrig quizløser - og hevder han klarte 49 av 50 spørsmål i Dagbladets store fotballquiz.

- Det er helt sant! Det var en god quiz synes jeg. Jeg og Frode (kompisen) hadde bare en feil på alle spørsmålene, hevder han.

I tillegg er han en stor fan av TV 2-nøttene med Espen Eckbo og Kristian Ødegaard.

- Jeg så den første episoden. Spesielt Asbjørn Brekke er vanvittig morsom, sier Gamsten og forsøker seg med en Asbjørn-imitasjon.

Vanskelighetsgraden på Gamsten-quizen er neppe uoverkommelig for fotballelskerne, samtidig som selv Arne Scheie skulle fått trøbbel med enkelte spørsmål.

- Det er litt blanda drops. Noen enkle og noen litt artige. Jeg har forsøkt å gjøre den folkelig. Folk får ta det med et smil, sier Gamsten.

Han har hele familien på besøk i England i påsken, og skal i aksjon for Blackburn første påskedag. Da møter de Liverpool på hjemmebane i en kamp som fort kan bli avgjørende for om det blir europacupspill for Gamsten neste sesong.

- Det blir tøft, og jeg tror det er solgt 26 000 billetter (utsolgt). Kampen blir kjempeviktig, men vi har slått andre storlag før i år, sier han.

TAR GAMSTENS PÅSKEQUIZ?: "Du sa jo at hjemmebanen deres heter Jurassic Park, Morten". På oppdrag for Dagbladet.no har Morten Gamst Pedersen laget en påskequiz. Kanskje er John Carew en av dem som prøver seg. Foto: SCANPIX
TAR GAMSTENS PÅSKEQUIZ?: "Du sa jo at hjemmebanen deres heter Jurassic Park, Morten". På oppdrag for Dagbladet.no har Morten Gamst Pedersen laget en påskequiz. Kanskje er John Carew en av dem som prøver seg. Foto: SCANPIX Vis mer

Prøv deg på Gamstens påskequiz her!

Klarer du Gamstens påskequiz?
<B>VRIENT:</B> - Sigurd, du av alle mennesker bør vite hvor mange spillere fra Vadsø som har vunnet den norske cupfinalen i fotball!
<B>KLARER HAN TI AV TI?:</B> John Arne Riise vet neppe hvor mange år organisasjonen MOT er. Vet du?
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling