GIR SEG: Portugiseren Sergio Pinto (her til høyre) må legge opp fordi han ikke klare å tygge ordentlig lenger. Foto: NTB Scanpix/AP//Peter Dejong
GIR SEG: Portugiseren Sergio Pinto (her til høyre) må legge opp fordi han ikke klare å tygge ordentlig lenger. Foto: NTB Scanpix/AP//Peter DejongVis mer

Klarer ikke å tygge, må legge opp som fotballspiller

Tidligere Bundesliga-stjerne Sergio Pinto.

Portugiseren Sergio Pinto må legge opp fordi han ikke klare å tygge ordentlig lenger. Grunnen er at 35-åringen har brukket kjeven to ganger i løpet av de siste seks månedene.

Først brakk han kjeven i oktober 2014, før han brakk den igjen i april 2015, i en kamp som skulle vise seg å bli hans siste.

- Å spise vanlig mat er ikke mulig lenger. Jeg kan ikke bite over harde ting som for eksempel et eple. Og noen ganger kan jeg ikke tygge engang, men det er ingen vits i å grine over det, sier vingen til den tyske avisen Bild.

35-åringen står bokført med 211 Bundesliga-kamper og 21 mål på øverste nivå for Schalke, Hannover og Alemannia Aachen, men etter å ha besluttet at en operasjon er for farlig er det nå slutt.

- Jeg skulle gjerne bestemt selv når jeg skulle gi meg. Det beste hadde vært å si ha det på banen, men det er ikke mulig mer, avslutter veteranen.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram