Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Klarer ikke bli sur på Ole

Paul Pogbas agent snakker ut om sin klients framtid og forholdet til Ole Gunnar Solskjær.

GODT FORHOLD: Mino Raiola, som er Paul Pogbas agent, hevder at forholdet til Ole Gunnar Solskjær er meget bra. Foto: NTB Scanpix
GODT FORHOLD: Mino Raiola, som er Paul Pogbas agent, hevder at forholdet til Ole Gunnar Solskjær er meget bra. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Paul Pogba er en mann vi har sett svært lite til på banen denne sesongen. Grunnen skal være en skade som han har slitt med siden september, i tillegg til at han har slitt med sykdom de siste dagene.

Skadet eller ei - framtida til Pogba har virket usikker i lang tid nå. Det stammer helt tilbake til tida der José Mourinho var manager i Manchester United.

Men Ole Gunnar Solskjær har forsøkt på flere pressekonferanser å tone ned spekulasjonene, og heller valgt å rose franskmannens holdninger overfor pressen.

Det samme gjorde nordmannen nylig.

- Han blir ikke solgt i januar. Jeg håper at han kan spille mot slutten av året, men jeg kommer ikke til å presse ham. Jeg kan ikke risikere noen tilbakefall eller skader, sa Solskjær på fredagens pressekonferanse.

Hylles av superagent

Pogba har bare spilt seks kamper for Manchester United denne sesongen. Han pådro seg en ankelskade i kampen mot Southampton 31. august. Han var tilbake i ligacupkampen mot Rochdale 25. september og spilte mot Arsenal fem dager senere. Siden da har han ikke kunnet spille.

- Vi vet vi har en av de beste spillerne i verden når han spiller bra. Han trenger tid på å komme tilbake i form, men han vil bli viktig for oss, sa Solskjær.

Til tross for at Pogba har blitt linket til klubber som Real Madrid det siste året, kan det virke som at han blir i United ei stund til.

For franskmannens agent Mino Raiola sier at hans klient er meget fornøyd med Solskjær i sjefsstolen.

- Han klarer ikke å bli sur på Ole, fordi Ole behandlet ham så bra da han var en eldre spiller mens Paul var en unggutt. Den respekten og kjærligheten han har fått fra Ole betyr at han ikke klarer å bli sur på ham, sier Raiola i et intervju med The Telegraph.

- Stor interesse

Selv om Pogba skal være lykkelig i United nå, innrømmer Raiola at det har vært stor interesse for franskmannen. Han påpeker også at de ikke ville lage bråk rundt overgangssagaen.

- Det var stor interesse fra Real Madrid, og Manchester United lot ham ikke dra. Vi lagde ikke noe styr rundt det, og han ville ikke det heller, fordi jeg samarbeider med spilleren, sier den mektige agenten.

Pogba er uten tvil ment som en ledestjerne i dette United-laget, og det har han vært med varierende hell.

Han hadde blant annet en fantastisk periode da Solskjær var ny som manager i klubben, der han både scoret og assisterte nesten hver kamp. Utover på våren stoppet det derimot litt opp.