Klarer ikke drepe kamper

Ole Gunnar Solskjær og Manchester United har bare scoret to mål eller mer én gang de siste 19 kampene.

GRUNN TIL BEKYMRING: Ole Gunnar Solskjærs Manchester United sliter med å avgjøre kamper. Foto: Darko Vojinovic/AP/NTB Scanpix
GRUNN TIL BEKYMRING: Ole Gunnar Solskjærs Manchester United sliter med å avgjøre kamper. Foto: Darko Vojinovic/AP/NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Norwich - Manchester United 17.30

MANCHESTER (Dagbladet): Manchester United og Ole Gunnar Solskjær fikk endelig en borteseier da de vant 1-0 mot Partizan, etter 232 dager uten seier på reise.

Dermed bygget laget videre på det sterke resultatet mot Liverpool i ligaen resultatmessig, men spillemessig er det fortsatt grunn til bekymring.

For United hadde ett fattig skudd på mål i Europa League-kampen. I den foregående 0-0-kampen mot AZ, var fasiten 0 skudd på mål. Ett skudd mellom stengene i løpet av 180 minutter er ikke noe å skrive hjem om.

United har samtidig holdt nullen i samtlige kamper i Europa denne sesongen og det er bare fire lag som har sluppet inn flere mål i Premier League. Men skoen trykker når det kommer til det offensive spillet.

Svak statistikk

Manchester United har bare scoret mer enn ett mål én gang de siste 19 kampene. Det var mot Chelsea i serieåpningen da de røde storspilte og vant hele 4-0.

I elleve av disse kampene har Solskjærs menn scoret ett mål og i sju kamper har spillerne gått målløse av banen.

- I kamper som dette når vi får første mål, må vi lære når vi skal få det andre og tredje målet. Vi hadde mange sjanser til å havne i en komfortabel ledelse, men vi spilte ikke den avgjørende pasningen framover, uttalte Solskjær etter kampen mot Partizan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer