Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klarer Rodal OL-kravet?

Vebjørn Rodal har en alle tiders sjanse til å klare OL-kravet på Bislett i kveld. Det er gode løpsforhold på Bislett før Rodals 800 meter.

OL-kravet på 800 meter er på 1.45,20. Det er to år siden Rodal sist var under denne tida.

- Dersom jeg ikke skulle klare det på Bislett,er planen at jeg skal trene skikkelig fram til NM. Deretter kommer jeg til å satse på et skikkelig stevne i etterkant av mesterskapet, og jeg har bestemt meg for å reise til OL så sant jeg klarer kravet. Da vil jeg ha god tid på meg til forberedelser, og kan gjøre unna oppkjøringen mot OL i fred og ro, sa Vebjørn Rodal til NTB i går.

Vebjørn Rodals beste tid hittil i år er 1.46.51. Det er langt ned på lista over de beste tidene i verden i år. André Bucher fra Sveits har årsbeste i verden på 1.43,12.

-Jeg gleder meg veldig til å løpe på Bislett for det er alltid litt ekstra, og du skal ikke se bort fra at det er såpass ekstra at bare det gjør at jeg kan senke tiden min en del. Minnene fra Bislett er fantastiske, og jeg husker godt at jeg har klart å heve meg flere hakk der tidligere på grunn av fin konkurranse og stor stemning, sa Rodal.

800 meteren starter klokka 21.40.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media