Klart for drømmefinale

Van Nistelrooy kvitt måltørken.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Newcastle - Manchester United 1-4: Både Newcastle og Manchester United har hatt relativt skuffende sesonger, tatt supportermassen og klubbstørrelsen i betraktning.

Bare adgang til en FA-cupfinale kunne rette opp inntrykket.

Og etter formiddagens semifinale er det klart at det blir United som får muligheten til å løfte «bøtta» denne sesongen.

Fine mål og godt United-spill til tross, de sorthvite fra nordøst virket utslitte etter et tøft kampprogram de seneste ukene.

Så til tross for alt snakket om fotballens uforutsigbarhet og alt det der: Det var sjelden tvil om hvordan dette kom til å ende.

Ruud Van Nistelooy åpnet United-kontoen igjen etter 19 minutter, hans første siden kampen mot West Bromwich 27. november i fjor. Han har selvsagt vært lenge ute med skade, men målene etter comebacket har latt vente på seg.

- Å score har vært et problem denne sesongen. Jeg skjønner det ikke helt, for med de spillerne vi har burde vi hatt flere mål - og vi har bommet på mange sjanser, sa en glad Alex Ferguson til Skysports etter kampen.

Newcastle skapte knapt noe før pause, og United doblet også ledelsen rett før sidebytte. Gode Cristiano Ronaldo la inn i feltet, der Scholes raget høyest. Med et klokkerent hodestøt sørget han for at Alex Ferguson kunne gå i garderoben litt mindre rødmusset enn vanlig.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer