Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klart for duell mellom Klæbo og Northug

Johannes Høsflot Klæbo og Petter Northug fronter et sterkt startfelt under bysprinten i langrenn i Mosjøen neste lørdag.

DUELL: Mellom Petter Northug (til høyre) og Johannes Høsflot Klæbo . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
DUELL: Mellom Petter Northug (til høyre) og Johannes Høsflot Klæbo . Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

Bysprinten arrangeres for 12. gang, og fjorårets vinnere ble Mari Eide og nevnte Klæbo.

I tillegg til Klæbo og Northug kan også arrangøren lokke med navn som Eirik Brandsdal, Niklas Dyrhaug, Andrew Musgrave, Emil Iversen, Håvard Solås Taugbøl, Katrine Harsem og Tiril Udnes Weng.

I tillegg kommer kombinertlandslaget med blant andre Jarl Magnus Riiber, Magnus Krog og Jørgen Graabak. Også svenske løpere har meldt sin ankomst.

– Endelig kan vi få duellen som alle har ventet på denne sesongen. Johannes var her i fjor og imponerte da han knuste feltet i alle heat og finalen. Nå er Petter på gang, og kanskje har han tenkt å vise seg fram slik han har gjort i vår, sier Trond Are Rasmussen hos arrangørene i Helgeland Event.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling