Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klart for ny krig i «jazzkampen»

Men Molde er amputert før VIF-møte.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no): Følg Molde - Vålerenga direkte kl 19!

Det ble en begivenhetsrik kveld da Molde gjestet Ullevaal i vårsesongen. , men det var etterspillet mellom Molde-trener Kjell jonevret og VIF-sjef Martin Andresen som fikk mest oppmerksomhet.

Molde-kaptein Daniel Berg Hestad tror på reprise og tre poeng mot formsterke Vålerenga på Aker Stadion i kveld.

- Vi har ikke tapt «jazzkampen» på så lenge jeg kan huske og den statistikken har vi tenkt å opprettholde, sier Berg Hestad til Romsdals Budstikke.

Jazzfestivalen i Molde avsluttes denne helga og to av Moldes profiler har fått god tid til å nyte vakre toner i rosenes by.

Både Magne Hoseth og Thomas Holm må se kampen fra tribunen for karantene. Inn kommer sannsynligvis Toni Koskela og unggutten Aksel Berget Skjølsvik.

Vif.no melder at Vålerenga stiller skadefritt foran kampen i Molde og at Jørgen Jalland, Rune Lange og Morten Berre er tilbake i troppen.

NY DUELL: Molde og Daniel Berg Hestad var et steg foran Martin Andresens Vålerenga sist lagene møttes. I kveld følger du kampen fra Molde direkte på Dagbladet.no. Foto: Kyrre Lien/Scanpix
NY DUELL: Molde og Daniel Berg Hestad var et steg foran Martin Andresens Vålerenga sist lagene møttes. I kveld følger du kampen fra Molde direkte på Dagbladet.no. Foto: Kyrre Lien/Scanpix Vis mer
image: Klart for ny krig i «jazzkampen»

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!