Klart for tidenes Formel 1-fartsfest

At Michael Schumacher (37) vinner formel 1-VM var lenge like sikkert som at RBK ville vinne den hjemlige fotballserien. Helt til begge sprakk i fjor. I år er han garantert like revansjesugen som trønderne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Fernando Alonso (24) ble tidenes yngste VM-vinner i Formel-1 i fjor brøt han samtidig den sjudoble verdensmesteren seiersrekke på fem strake titler. Schumacher var så suveren i sin Ferrari at å sette penger på ham som VM-vinner har vært noe av det sikreste - og kjedeligste - du har kunnet sette penger på hos bookmakere.

Så fikk tyskeren og Ferrari motgang i fjor. Schumacher gjorde feil som ikke ligner ham og den italienske bilfabrikanten sakket akterut i utvikling av bilen. De trodde nok at titlene fortsatt ville renne inn av seg selv så lenge Schumacher satt bak rattet.

Den feilen gjør de ikke en gang til.

To favoritter

Det interessante spørsmålet foran søndagens VM-åpning i Bahrain er om 37-åringen - Schumacher er den eldste i årets Formel 1 - likevel er blitt for gammel til å hamle opp med sine yngre, sultne og fryktløse konkurrenter. At Schumacher droppet den årvisse ferien på hytta i Trysil etter nedturen i fjor sier iallfall en hel del om hans motivasjon for å hente hjem en ny tittel i sitt siste kontraktsår med Ferrari. I går var han raskest i kvalifiseringen i Bahrain.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer