- Klart jeg er skuffet

- Klart jeg er skuffet, både på lagets og egne vegne. Forrige sesong spilte jeg alle kampene for Liverpool. Fortsatt er målet mitt å spille mest mulig, sier John Arne Riise etter gårsdagens poengdeling på Anfield.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Da Newcastle hadde utlignet Liverpools 2- 0-ledelse helt på slutten, begynte hjemmefansen å synge Riise-sangen. Det hjalp ingen verdens ting: Manager Gerard Houllier lot ham bli på benken.

Rotering

- John Arne har lagd to mål på tre kamper, men måtte hvile i går takket være Houlliers roteringssystem. Jeg tror ingen vet hvorfor, sier Riise-agent Einar Baardsen til Dagbladet.

Riise ble matchvinner i seriepremieren mot Aston Villa (1- 0 borte), og scoret sitt andre Premier League-mål for sesongen i 2- 2-kampen i Blackburn. Da trodde han at han var matchvinner. I går kveld fikk han ikke engang sjansen, en klar tabbe av Liverpool-manageren, som fyller 55 år i dag.

- Dette var en kamp vi burde vunnet. Vi forspilte for mange sjanser, og burde punktert kampen på 2- 0. I stedet lot vi Newcastle få komme inn i matchen, og tapte to viktige poeng, sa en skuffet Houllier etter poengdelingen.

Hamann og Owen

10 minutter før slutt så alt rosenrødt ut for Liverpool. Dieter Hamann hadde truffet mål for første gang denne sesongen, og gjort som mot Newcastle på Anfield i fjor: overlistet motstanderens keeper. Etter å ha løpt gjennom hele motstanderforsvaret, satte han ballen sikkert i det lengste hjørnet: 1- 0 til hjemmelaget. 18 minutter før slutt ble Sami Hyypiä brukt som klatrestativ av Nikos Dabizas, og Michael Owen la på til 2- 0 fra straffemerket etter først å ha fintet ut keeper Shay Given. Det var hans tolvte mål mot Newcastle, og det 112. Premier League-målet hans i karrieren.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer