- Klart jeg er storfavoritt

Marit Bjørgen om minitouren på Lillehammer.

I EN EGEN KLASSE: Marit Bjørgen var raskest fra prolog til finale på Lillehammer i går. Nå innrømmer hun overfor Dagbladet at hun har blitt raskere i sprint denne sesongen. Til konkurrentenes store fortvilelse.Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix
I EN EGEN KLASSE: Marit Bjørgen var raskest fra prolog til finale på Lillehammer i går. Nå innrømmer hun overfor Dagbladet at hun har blitt raskere i sprint denne sesongen. Til konkurrentenes store fortvilelse.Foto: Terje Pedersen / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

LILLEHAMMER (Dagbladet): - Hun er så sterk. Og gammel, sa Heidi Weng på pressekonferansen etter sprinten på Lillehammer i går, og fikk Marit selv til å rykke til i stolen ved siden av.

På den helnorske pallen var Marit Bjørgen nok en gang i en helt egen klasse, og da Bjørgen fikk muligheten svarte hun på Wengs lille aldersstikk.

- Jeg er glad for å ha de unge jentene bak meg, selv om jeg er sikker på at det irriterer dem litt, smilte hun.

«Hu derre Bjørgen» Og har selvfølgelig helt rett. Weng var overlykkelig over endelig å lykkes i en sprint, og tredjeplassen kjentes nesten ut som gull da Dagbladet snakket med henne like etter løpet. Det var bare Bjørgen som irriterte.

- Hu derre Bjørgen, ass. Jeg veit at jeg alltid taper til hun berta der på toppen av den siste bakken, og det gjorde jeg nå også, fortalte hun, men passet selvfølgelig på å anerkjenne Bjørgens maktdemonstrasjon.

- Akkurat nå er det ikke noe å få gjort med hu derre Marit Bjørgen. Hun er litt for sterk, ssmilte hun.

For det er ikke tilfeldig at Marit nå dominerer i sprint igjen. Foran denne sesongen har hun bestemt seg for å gjøre noe med startene sine i sprint. Den treninga har gjort henne mye raskere i kroppen også.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer