Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Klart verre for Steffen

LONDON (Dagbladet): - Steffen har ikke vært bra i det siste. Han får det klart verre nå som Klinsmann er tilbake, sier Erik Thorstvedt som voktet buret for Tottenham da tyskeren scoret 29 mål for klubben i 1994- 95 sesongen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag tar Klinsmann over Steffen Iversens plass i Tottenhams angrepsrekke. Men sjøl om Erik Thorstvedt tror trønderen nå får slite benken enda oftere enn han har gjort til nå, er den tidligere landslagskeeperen slett ikke sikker på om Jürgen Klinsmann (33) er mannen som kan redde Tottenham unna nedrykkssumpen. # - Tvilsomt om Jürgen har blitt noe bedre siden sist, sier Thorstvedt.

- Så det er ikke over og ut for Steffen, altså?

- Nei, ærlig talt: Steffen har gått utrolig mye skadd. Han må se langsiktig på det.

- Julepresang

Likevel skjønner Thorstvedt godt hvorfor Spurs-manager Christian Gross har leid inn den tilårskomne tyske superspissen.

- En julepresang til fansen. Det har vært mye surmuling, sier Thorstvedt, som jevnlig er i kontakt med sine gamle lagkamerater.

- Jeg prater stadig vekk med Gary Mabbutt, sier han.

Slike samtaler, kombinert med avislesing, holder ham oppdatert om Tottenham-krisen.

- USA neste

- Klinsmann kan gi klubben et umiddelbart løft, men om han ikke begynner å score i løpet av fire-fem kamper blir kritikken enda tøffere, sier han.

Sjøl ville han heller kjøpt inn defensive forsterkninger.

- Klubben hadde trengt en sterk midtbanespiller, sier han.

- Tror du Klinsmann blir lenger enn ut sesongen?

- Jürgen er en globetrotter. Han liker å reise og utforske nye plasser. Kona hans er amerikansk, så jeg tror han peiler seg inn på USA og avslutter karrieren der borte, sier Erik Thorstvedt til Dagbladet.

HVA NÅ?</B> I dag er Jürgen Klinsmann tilbake i Tottenham- angrepet - spilleren som Steffen Iversen skulle erstatte da han ble hentet fra Rosenborg. Det er Steffen som har framtida foran seg. Men akkurat nå er den umiddelbare framtida langt viktigere for Spurs.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!