Klart vi gleder oss til EM!

Selvfølgelig blir Norge gode nok til å spille blant Europas beste neste sommer.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MER KJEDELIG fotball enn det som kom ut av førsteomgangen på Olympiastadion i Sarajevo, er det plagsomt å tenke seg. Men det var disse traurige minuttene som la grunnlaget for all moroa som kommer til neste sommer.

For selvsagt blir det gøy å komme til EM.

Det går ingen linje fra den trøstesløse underholdningen i Bosnia til sluttspillet om åtte måneder. Kommer landslaget seg forbi de siste to kvalikkampene med nok poeng, deles kortene ut på nytt.

Og for tida er Åge Hareide og hans menn kløppere på flaks, strategi, vilje og alt som avgjør fotballkamper like ofte som vakkert spill.

FLAKSEN først. Rekkefølgen kan ikke bli annerledes på en kveld der Tyrkia taper hjemme mot Hellas, og åpner EM-veien for oss:

• • Det skal godt gjøres å få spille to av fem bortekamper på nøytral bane, men i denne kvaliken har Norge klart akkurat det.

I våres var det tyrkerne som måtte sone for spillerbråk ved å møte oss uten tilskuere i Frankfurt; nå var det de bosniske tilhengere selv som viste sin avsky mot det hjemlige fotballforbundet ved ikke å møte opp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer