Klarte cuten - jubler ikke

Klokka 19.22 norsk tid i kveld spiller Henrik Bjørnstad den tredje runden i Sony Open. Hadde han ikke klart å ta seg sammen i natt ville han vært på flyet hjem til Orlando.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

HONULULU (Dagbladet.no): - Jeg spilte en dårlig andrerunde, gikk tre over par og er mer irritert en glad, sier han til Dagbladet.no.

Og sinnstemningen er til å forstå. Henrik Bjørnstad kom nemlig til Hawaii med ambisjoner om å ligge helt andre steder enn i grenseland for å få lov til å være med i helgen. Men da jernslagene sviktet ham i alle lengder og fasonger - og puttene han slo gikk alle andre steder enn i hullet - så handlet det ikke lenger om å klatre på resultatlista.

Det handlet bare om å overleve.

- Jeg slet mye, sier Henrik Bjørnstad. - Det er frytelig slitsomt å ikke ha kontroll over jernslagene. Og jeg kan ikke huske sist jeg spilte en golfrunde uten å lage en eneste birdie.

- Det må være veldig lenge siden.

Gode utslag og enkle par på de første hullene ga håp om at det skulle bli en grei dag på Waialae Country Club utenfor Honululu i natt. Da den første bogeyen kom på hull 15 (Henriks sjette - han startet runden på hull 10) begynte isteden problemene. Han så for seg jernslagene, visualiserte dem som det heter på golfspråket, og tok seg god tid før han utførte dem.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer