Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klatret opp på kvalikplass uten Hareide

Vant mot IFK.

TRIBUNEPLASSERT: Åge Hareide måtte se Örgryte fra tribunen, etter å ha skjelt ut en dommer tidligere i uken. Hareides disipler greide seg imidlertid uten ham, og vant mot IFK. Foto: Björn Larsson Rosvall / Scanpix
TRIBUNEPLASSERT: Åge Hareide måtte se Örgryte fra tribunen, etter å ha skjelt ut en dommer tidligere i uken. Hareides disipler greide seg imidlertid uten ham, og vant mot IFK. Foto: Björn Larsson Rosvall / Scanpix Vis mer

|||Örgryte måtte klare seg uten en utestengt Åge Hareide på trenerbenken, men vant 4-2 og klatret opp på kvalifiseringsplass i Allsvenskan.

Hareide så ut til å stå overfor en håpløs oppgave da han overtok det svenske bunnlaget i sommer, men den norske treneren har gitt laget tro på fornyet kontrakt i toppdivisjonen.

Lørdag måtte Hareide imidlertid sone karantene etter at han skjelte ut en dommer tidligere i uken

Men Örgryte-spillerne klarte seg fint på egen hånd mot tabellfireren.

Markus Gustafsson sendte vertene i føringen etter 20 minutter, mens Alvaro Santos økte til 2-0 sju minutter før pause. Kalmar reduserte ved Jimmie Augustsson etter en snau time, men så sørget Santos og Sebastian Johansson for to kjappe Örgryte-mål.

Fem minutter før slutt reduserte Daniel Sobralense for Kalmar.

- Det var viktig for oss å ta ledelsen tidlig, og at vi fikk 2-0 like før pause, sa Örgrytes assistenttrener Janne Carlsson, som ledet laget i Hareides fravær.

Fire runder gjenstår av sesongen.

Örgryte er tredje sist og ligger på kvalifiseringsplass. Djurgården er nest sist og har samme poengsum som Hareides menn, men dårligere målforskjell.

Tabelljumbo Hammarby er ett poeng bak, men har en kamp mindre spilt. De to dårligste lagene rykker ned.

(NTB)

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling