INGEN GJENFORENING: Roy Hodgson får ikke hente verken Brede Hangeland eller andre Fulham-spillere. 62-åringen skal ha blitt enig med gamleklubben om å ikke hente spillere derfra. Foto: AFP.
INGEN GJENFORENING: Roy Hodgson får ikke hente verken Brede Hangeland eller andre Fulham-spillere. 62-åringen skal ha blitt enig med gamleklubben om å ikke hente spillere derfra. Foto: AFP.Vis mer

- Klausul nekter Hodgson å kjøpe Hangeland

Kontraktfestet enighet med gamleklubben.

||| (Dagbladet): Det gikk ikke lange tiden fra Roy Hodgson ble ansatt som Liverpool-sjef til spekulasjonene om en mulig Hangeland-overgang til Merseyside-klubben skjøt fart.

Kanskje ikke så rart, for nordmannen har vært 62-åringens kanskje beste kjøp av fryktelig mange siden han kom til Fulham i 2007.

BBC skriver imidlertid at Hangelands eventuelle gjenforening med gamlesjefen må la vente på seg.

Ifølge den britiske statskanalen har den nybakte Liverpool-sjefen en kontraktfestet enighet med gamleklubben om å holde fingrene fra  gamle spillere.

Hvor lenge avtalen varer er uklart.

Ringte Torres
En av de tøffeste utfordringene Hodgson får som Liverpool-sjef er å holde Steven Gerrard og Fernando Torres fornøyde på Anfield.

Derfor var noe av det første han gjorde å ringe Fernando Torres, skriver Guardian.

- Jeg vil møte ham så fort som mulig etter VM for å snakke med ham ansikt til ansikt. Det ville ikke vært rett tid å forstyrre forberedelsene hans med et møte ansikt til ansikt nå, sier han.

Hodgson innrømmet imidlertid at han alene ikke kan sørge for at Liverpool-duoen blir. Også eierne i klubben er avgjørende.

- Det er lett å si de rette tingene, men ord er ikke det Stevie (Gerrard) vil ha. Han vil ha handlinger, sier Hodgson til avisa.

- Han vil se klubben utvikle seg, han vil spille med spillere av hans kvalitet og det vil bli signert spillere av den kvaliteten til klubben.