Klaveness blir spiller og fysisk trener i Asker

Hjem fra Sverige.

(Dagbladet.no): Lise Klaveness skriver under for Asker Fotball Kvinner i dag, opplyser klubben på sin hjemmeside.

Hun har spilt for det svenske storlaget Umeå de to siste sesongene, og fått med seg to seriemesterskap.

- Det er klart det er vemodig å reise fra Umeå. Samtidig ville jeg hjem nå. Jeg er ferdig med utdannelsen og ville ikke etablere meg i Sverige, sier Klaveness.

I tillegg til å forsterke laget som spiller, ønsker den tidligere landslagsspilleren å bidra med erfaringer om fysisk trening fra Umeå. Klaveness er også ansatt som fysisk ansvarlig i klubben.

- Asker har hatt alltid hatt gode trenere, men det fysiske har vært mer eller mindre selvstyrt. Jeg vet ikke om jeg er ekspert på området, men jeg vil i allefall bidra for å prøve å forbedre det, sier Klaveness.

Og det startet hun med allerede i går, da Asker startet forberedelsene til 2008-sesongen. Spillerne fikk utdelt fysiske treningsprogram fra sin nye lagvenninne.

TILBAKE I ASKER-DRAKTA: Lise Klaveness skal spille i svart og hvitt igjen. Her fra cupfinalen i 2005. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix
TILBAKE I ASKER-DRAKTA: Lise Klaveness skal spille i svart og hvitt igjen. Her fra cupfinalen i 2005. Foto: Håkon Mosvold Larsen, Scanpix Vis mer