Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Klaveness frir til Carew

Vil bo på hybel hos Lille-John i Lyon.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet.no/ANB:) Lise Klaveness er ønsket av Lyon, samme klubb som John Carew spiller for i dag. Dersom det blir noe av overgangen trenger hun et sted å bo. Nå frir hun til landslagsspissen, melder nyhetsbyrået ANB.

– Jeg får høre med John Carew om ikke han har en hybel å avse. Han har sikkert stor nok kåk til å leie ut et rom eller to, spøker Lyon-aktuelle Lise Klaveness.

Etter det Dagbladet.no erfarer, bor John Carew fremdeles på hotell i Lyon. Han har ennå ikke klart å finne en passende leilighet å bo i etter at han gikk til den franske toppklubben i juni i år.

24-åringen reiser til Frankrike for å se på forholdene i desember.

– Jeg har ikke fått et konkret tilbud ennå, men det får jeg nok. Jeg har snakket med treneren, og de virker veldig seriøse. Presidenten er svært ivrig, sier Klaveness til Bergensavisen.

– Vil du bli rik hvis du reiser til Lyon?

– Jeg vet ikke. Noen Carew-lønn blir det vel uansett ikke, ler hun.

SNART PROFF? Askers Lise Klaveness er ønsket av den franske klubben Lyon. Nå blunker hun til John Carew på jakt etter et sted å bo. Problemet er bare at Carew bor på hotell! Foto: SCANPIX
SNART PROFF? Askers Lise Klaveness er ønsket av den franske klubben Lyon. Nå blunker hun til John Carew på jakt etter et sted å bo. Problemet er bare at Carew bor på hotell! Foto: SCANPIX Vis mer
SMUKKAS: Landslagsspiss John Carew har alltid vært en populær mann blant damene, og nå vil altså en kollega fra kvinnelandslaget flytte inn hos Lørenskog-gutten i Frankrike.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!