Klaveness kutter ut landslaget

Savner tillit fra Berntsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Lise Klaveness har bestemt seg for å slutte på landslaget i fotball mindre enn ett år før OL. Det skriver 26-åringen på sin hjemmeside.

Klaveness var ikke med da troppen til den viktige EM-kvalifiseringskampen mot Russland 27. oktober ble offentliggjort i dag, og det selv om hennes spissrival Ragnhild Gulbrandsen har sluttet.

Forklaringen fantes på hjemmesiden.

- Etter 12 år som U- og A-landslagsspiller har jeg nå tatt den beslutningen at jeg kaster inn håndkleet. I etterkant av VM fikk jeg beskjed av hovedtrener Bjarne Berntsen at han ikke synes min type passet inn i systemet. Etter lang tid med forsøk på å finne nøkkelen til dette systemet, har jeg nå innsett at dette er en vei som ikke fører til noe mål, skriver hun.

- Derfor gir jeg meg på landslaget og vil nå satse for fullt på klubbfotballen. Jeg synes selvsagt det er tungt å lukke døren til en så lang epoke i livet mitt, men jeg tar med meg mange av mine beste fotballminner fra min tid som landslagsspiller. Jeg kommer til å savne å være på tur med jentene.

Umeå-spilleren måtte nøye seg med noen innhopp i VM i Kina, der hun først og fremst var reserve for Ragnhild Gulbrandsen. Hun stopper på 51 landskamper og seks mål, det siste av dem i VM-kampen mot Ghana.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer