Lise Klaveness

Klaveness ny elitesjef i NFF: - Hun er en naturlig leder

Lise Klaveness er blitt håndplukket til å lede elitesatsingen i Norges Fotballforbund.

NY JOBB: Lise Klaveness har blant annet jobbet som kommentator i NRK. Nå skal hun over i en stilling i NFF. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix
NY JOBB: Lise Klaveness har blant annet jobbet som kommentator i NRK. Nå skal hun over i en stilling i NFF. Foto: Vidar Ruud / NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Lise Klaveness er ansatt som direktør for elitefotballavdelingen i Norges Fotballforbund. Det melder de i en pressemelding. Hun er utdannet jurist, og har jobbet som advokat i en årrekke, men kommer nå fra en jobb som spesialrådgiver i Norges Bank.

- Lise er en naturlig leder. Hun har meget solid bakgrunn og en imponerende CV og erfaren. Hun er systematisk, strukturert, målbevisst, energisk og sosial. En lagspiller, som også har god oversikt over og engasjement for utviklingen av norsk og internasjonal fotball, skryter Bjerketvedt videre. Han er for tiden sykmeldt etter et hjerneinfarkt for ei tid tilbake, sier generalsekretær i NFF, Pål Bjerketvedt, i en pressemelding.

Klaveness er mest kjent for sine prestasjoner på fotballbanen, hvor hun har cupgull fra både Sverige og Norge på merittlista. Etter ti år på landslaget endte Klaveness til slutt på imponerende 72 landskamper og har deltatt i flere store mesterskap med flagget på brystet.

- En lagspiller

Etter karrieren har hun bemerket seg som fotballekspert i NRK og TV2, og skal blant annet være med som kommentator under sommerens fotball-VM. Hun sitter fra før i påtalenemnda i NFF og er varamedlem i lovutvalget i NIF.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.