Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kledd for fotballfest

I år er det lett å være moteløve på Norway Cup. Moten er så sporty at du til og med kan spille fotball på disko!

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Selv om fotball definitivt er viktigere enn mote, er Norway Cup et sted for å se og bli sett. I sommer er det den sporty moten som gjelder. Til og med i svindyre designerbutikker kan du finne joggebukser denne sesongen. Og hva er vel bedre enn å flørte i gresset iført shorts og joggesko?

Sterke, klare farger er fint til spreke fotballjenter. For gutta er Real Madrid-hvitt en sikker vinner både på sletta og på disko. Men hvit pelskåpe i Djibril Cisse-style blir kanskje litt vel mye i august-varmen. Spar den til seinere på kvelden. Du kan sjarmere jentene i senk med Totti-bånd i håret. Hvis du har halvlangt hår, kan du til og med kjøre den nye Beckham-sveisen: Dobbel hestehale. Men dropp diamantene i ørene, i hvert fall når du spiller kamp. Og husk: Det viktigste med mote er ikke å vinne, men å delta.

STILIG FAN: Nr-drakt fra Sport1 Grønland. Miniskjørt til 149 kr fra H&M. Nike-sko til 1099 kr (Stress).
CUPFLØRT: Christian Aas (16) i Carhartt pikètrøye til 499 kroner (Triple 5). Soul joggebukse til 799 kr. Reebok-sko til 999 kr (alt fra Stress). Eline i Replay topp til 599 kr. Nolita skjørt til 1999 kr (Urban) og Nike-sko til 1099 kr (Stress).
BECKHAM-HVITT: Christian i Real Madrid-drakt. Pris: 699 kroner (Fotballshop, Oslo City). Levis 507 jeans. Scoringstørste Eline Arnevåg på KFUM-kameratene i Red Label-topp til 399 kroner. Nolita joggebukse til 699 kr (Urban). Nike Air Force 1-sko til 1099 (Stress). Trikseball til 149 kroner (Fotballshop).
HEIA TUFTE: Tufte IL-trøye til 399 kroner. (Fotball-shop, Oslo City). Hvit trailerkaps til 199 kroner (Urban).
SPORTY JENTE: Norway Cup er et sted for å se og bli sett. Her er spiss på KFUM-kameratene, Oslo-jenta Eline Arnevåg (14), kledd i Red Label topp til 249 kroner - og Replay hotpants til 799 (Urban). Converse-sko til 749 kr (Stress).