Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Kledd for OL

Cecilie Leganger og Susann Goksør Bjerkrheim har fått på seg OL-finstasen for første gang. 1. oktober håper de å kle seg i de samme tekstilene - for å feire OL-gull i Sydney.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Jeg synes det var veldig fint, men det var kanskje litt hvitt, sier Cecilie til Dagbladet. - Og dette er det dere skal feire OL-gull i? - Ja, forhåpentligvis, sier keeperen og smiler. - Fint det her, men de skoa her er bare en kilometer for store, kommer det fra Susann. Det var tid for utdeling av OL-utstyr for håndballjentene i går, i en lagerbygning på Økern. Alle jentene var samlet minus Heidi Tjugum og Mia Hundvin. De møtte resten av gjengen i Danmark.

Klær for 30000

Det ble en lang morgenøkt for Norges OL-håp. Etter nesten to timer med prøving kunne Cecilie ta en pust i bakken. - Det var veldig mye fint, sier Cecilie. - Noe som var spesielt fint? - Ja, dongeriantrekket vi fikk var stilig. Jentene fikk en koffert og en bag full av utstyr. Bunkevis med treningstøy, reiseantrekk, gallaantrekk, fritidsantrekk, klokke og briller. Det så ikke ut til å mangle på noe. Utsalgspris på jentenes OL-pakke ble anslått til omtrent 30000 kroner.

Til Danmark

Susann Goksør Bjerkrheim var en av de første som prøvde seg ferdig. - Klarer vi å få brukt alt det her, skal vi stå på, smiler Susann på vei ut med OL-bagen over skuldra. Håndballjentene dro til Danmark i går ettermiddag. I morgen og torsdag spiller de treningskamp mot Danmark i Hjørring. Cecilie innrømmer at OL-tankene er i ferd med å presse seg på. - Jeg får litt sommerfugler i magen når jeg er her og prøver OL-klærne, men jeg gleder meg veldig. Jeg har jo aldri vært med på et OL, sier Cecilie.

KLAR FOR OL-FEST: </B>Håndballjentene fikk utdelt OL-utstyret i går.
OVERRASKET: - Jeg har aldri fått så mye fint, jeg, sier Cecilie.
CROCODILLE DUNDEE: </B> En hatt må til når man skal til Australia.