Kledd for suksess

I et flunkende nytt draktsett fra Dagbladet gleder gutta i Norborg IL seg til årets Norway Cup. Der skal de gjøre det bedre enn i generalprøven mandag kveld.

MOLDE (Dagbladet): Møtet med fjorårets fylkesmester Molde på gamle Molde stadion ble nemlig ikke den oppturen Dagbladets Norway Cup-lag hadde håpet på i den siste testen før avreise til Oslo.

Til tross for at Adrian Håbet og Asgeir Kalvø scoret for Norborg IL, ble det til slutt 2-5-tap mot de små og tekniske Molde-spillerne.

Fornøyd

Trener Kristian Søviknes deppet likevel ikke.

-  Vi fikk vist en del bra angrepsfotball. Gutta spilte med stor intensitet og god innsats. Vi manglet tre av forsvarsspillerne våre, og tar man i betraktning at motstanderen er fjorårets fylkesmestre, er jeg alt i alt fornøyd. Grei gjennomføring foran Norway Cup, konkluderer Søviknes overfor Dagbladet.

-  Status

Gutta tror ikke tapet skyldes at de nye Dagblad-sponsede draktene bringer ulykke. Draktene falt nemlig i smak hos friskusene fra Sunnmøre.

-  Det er stort å få nye drakter. Du skjønner, de vi hadde før var skikkelig eldgamle, sier Eivind Fjørtoft på Norborg.

Nå er gutta kledd for suksess i Norway Cup, og de er spesielt fornøyde med logoen fra Dagbladet.

-  Det gir status at det står Dagbladet der foran. Vi blir mer populære på sletta, gliser Kristoffer Engeseth.

-  Og så drar vi definitivt mer damer, skyter Eivind inn.

-  Hvordan vet dere det?

-  Vi har fått en del tilbud allerede, sier de to med et lurt smil.

Mye mas

Nå gjenstår det bare én trening før de setter kursen mot hovedstaden. Den økta skal brukes til å spisse formen. Laget reiser ikke i samlet tropp til Norway Cup-byen, men lørdag skal alle være på plass. Noen av guttene har med seg mamma og pappa på sletta - og det har både sine positive og negative sider.

-  Det er uheldig at de må være med. De kommer hele tida til å fortelle hva jeg ikke får lov til. Det blir nok mye nei, nei, nei, sukker Thomas Ringstad.

-  Men da har du jo i det minste en levende lommebok, ler Eivind Fjørtoft, som lar sine foresatte bli igjen hjemme.

Men litt foreldremas skal de klare. Hovedsaken er at de snart skal spille i verdens største fotballturnering.

-  Det blir stort, smiler de.

I NYE DRAKTER: Dagbladets Norway Cup-lag, Norborg IL, stiller med helt nytt draktsett når verdens største fotballturnering sparkes i gang på Ekebergsletta.
NÆRE SCORING: Norborg ILs Edward Laverton var nær scoring mot Molde her, men det holdt ikke helt for Dagbladets Norway Cup lag i generalprøven mandag. Det ble 2- 5-tap.