Klementsen i masseslagsmål

John Klemetsen begynte å synge «Bye, bye Reggie», og da var helvete løs. Nordmenn fra «Stall-Klemetsen» og amerikanerne fra Reggie Johnsons leir barket sammen i et gedigent masseslagsmål på amerikanerens hotell.

Den norske kontingenten tatt turen til hotellet for å avlegge amerikanerne en høflighetsvisitt, men det som skjedde var langt fra høflig.

- Aldri tidligere har vel noe slikt som dette skjedd. Det er verdenshistorie, og det er helt utrolig, sier John Klemetsen til NTB. Han forteller om 25 nordmenn, de fleste kvinner og barn, mot 14 amerikanere med en
snittvekt på 160 kilo.

Selv var «Big-John», Ole og Steffen Tangstad midt i tumultene. Den gamle tungvekteren Tangstad måtte tåle en skikkelig smell, men tok det som en mann og kom seg unna. De som var tilstede forteller NTB om krigsliknende

tilstander.

- Det var virkelig skremmende det som skjedde. Jeg var ordentlig redd, sier Roar Petajamaa.

Småkrangling

Steffen Tangstad hadde tatt initiativet til en hyggelig norsk-amerikansk sammenkomst, men med en gang nordmennene dukket opp på det amerikanske hotellet var stemningen direkte fiendtlig.

- Det utartet til litt småkrangling med en gang vi kom. Vi fikk beskjed om å stikke av, men bråket startet ikke før «Big-John» begynte å synge «Bye, bye Reggie», da Reggie Johnson skulle passere ham for å gå, sier
Petajamaa.

Den amerikanske verdensmesteren kastet seg over pappa-Klemetsen. Stoler og bord gikk veggimellom, og plutselig var masseslagsmålet i gang. Amerikanerne var ikke til å stagge, og de drev nordmennene ut fra hotellet sitt.

Folkene fra «Stall-Klemetsen» tok beina fatt og løp det beste de kunne tilbake til sitt eget hotell. Der lukket de alle vinduer og låste alle dører og ringte politiet, for Reggie Johnsons folk fulgte etter dem.

- Dette var alvor, men heldigvis ble ingen alvorlig skadet. «Lille-John» fikk et kutt i fingeren, Steffen Tangstad fikk et stort rødt merke bak øret og gitaren min ble delvis knust, sier John Klemetsen.

NTB

SLAGSMÅL:</B> Både far og sønn Klementsen havnet i dag i masseslagsmål.