Klemetsen-kamp avlyst

Ole Klemetsens planlagte boksekamp som skulle gått i Milano 18. desember ble avlyst sent i går kveld. Nok en gang må Team-Klemetsen endre planene i siste øyeblikk.

Avlysningen kom som lyn fra klar himmel, og dermed må Ole Klemetsen nok en gang endre opplegget like før en planlagt kamp. Klemetsen skulle i ringen mot argentineren Antonio Carrenca, en rutinert bokser som har gått 40 kamper.

Steffen Tangstad er allerede i gang med å finne en ny motstander, og forhåpentlig går Klemetsen likevel i ringen før jul. Målet er nå å finne plass til nordmannen under et stevne i Manchester 19. desember.

Ubeleilig

Team Klemetsen oppholder seg for tiden på Lennox Lewis college i London der Ole skulle hatt intensiv sparring kommende uke.

- Dette kom svært ubeleilig. Ole hadde beregnet en formtopp til 18. desember og var på vei mot storformen, sa pappa John Klemetsen som lover at sønnen skal vise det norske folk at han ikke er ferdig som bokser etter knock-out-tapet mot Peter Oboh tidligere i år.

Den norske lett-tungvekteren rapporteres å ha kontroll over vekten etter å ha lagt om kostholdet. Tidligere har Klemetsen hatt problemer med å slanke bort kiloene. Planene om å gå opp i cruiservekt er derfor lagt bort inntil videre.

(NTB)