Klemetsen siktes ikke

Politiet mener den tidligere bokseren Ole Klemetsen ble provosert til å slå, og voldssiktelsen er henlagt.

Klemetsen kom i slåsskamp med en 28 år gammel irakisk kurder på en restaurant i Hamar natt til 5. januar. 31-åringen var i byen for å være prisutdeler på Idrettsgallaen.

I følge

Rogalands Avis

dropper politiet nå siktelsen fordi de mener Klemetsen ble provosert til å slå. Eks-bokseren har hele tiden erkjent at han slo, men at det var motparten som slo først.

- Dårlig behandlet

Klemetsen er nå glad for å være frikjent, men reagerer på måten politiet behandlet han på.

- De tre politimennene behandlet meg som om jeg hadde gjort noe alvorlig galt. Jeg forstår ikke at det går an, sier Klemetsen.

- Jeg ble vekket klokken halv seks om morgenen på hotellrommet. Tre bryske politimenn tok meg med til politistasjonen. De tok fra meg alle eiendelene og kastet meg på glattcelle. I fire-fem timer lå jeg på en tynn madrass på det harde gulvet. De ville også ha av meg alle klærne, men da protesterte jeg.

Overrasket

Først klokken elleve om formiddagen ble Klemetsen hentet til avhør. Ifølge Ole var også politimannen som foretok avhøret overrasket over kollegaenes oppførsel.

- Det var faktisk en stor påkjennelse å bli kastet på glattcelle. Jeg er ikke sikker på at alle ville taklet det like godt. Dessuten er det rart at folk kan bli behandlet så dramatisk fordi en mann hevder at jeg uprovosert banket ham opp, sier Ole Klemetsen.

LETTET: Ole Klemetsen er glad for at voldstiltalen mot han er henlagt.