Klemetsen-trener i slåsskamp

Ole Klemetsens trener Ivor de Lima innrømmer at han slo til bokseren Farman Abdulla i helga. - Ivor er en fargerik trener, sier John Klemetsen til Dagbladet.no.

Bokserens klubb Aarhus AK har innberettet treneren til Dansk Amatør Bokse-Union etter en voldsepisode lørdag kveld. Da hadde de Limas bokser tapt mot Abdulla. Hva som nøyaktig skjedde seinere, er det delte meninger om.

- Da jeg kom ut i hallen fra garderoben sto Abdulla der. Akkurat som i ringhjørnet begynte han med «at han nok skulle ordne opp med meg», og så tok det ene ordet det andre. Plutselig dyttet han han til meg med begge hendene i brystet. Da lappet jeg spontant til ham med flat hånd, sier Ivor de Lima til danske Ekstrabladet.

Ivor de Lima er trener for både amatører og proffer, og ble på nytt Ole Klemetsens mann før oppgjøret mot Thomas Hansvoll i slutten av januar.

- Ivor er kjent for sitt temperament. Han er jo sydlandsk. Men vanligvis er han en gentleman, sier boksepappa John Klemetsen til Dagbladet.no.

Både han og Ole vil følge med hva som skjer når de Lima forklarer seg for bokseforbundet i Danmark.

- Vi vil gjerne ha en trener med rent rulleblad, så vi følger med på dette. Det er ikke hvem som helst som får stå i hjørnet vårt, sier Klemetsen.

Team Klemetsen har for øyeblikket ingen proffkamper å se fram til. Men ifølge pappa Klemetsen holder Ole seg i form i påvente av en storkamp.

- Ole er rangert høyt i Europa, så når som helst kan vi få tilbud om en kamp om EM-tittelen. Da blir det på med busserullen igjen, sier han.

LUKKØYE-TRENER: Ivor de Lima var Ole Klemetsens trener før oppgjøret mot Thomas Hansvoll. I helga slo de Lima til en bokser etter kampen.